Mergi direct la conținut »
S-au încins spiritele la Ferma Vedetelor. Andrei Duban, scandal monstru cu Daniel Iordăchioaie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

S-au încins spiritele la Ferma Vedetelor. Andrei Duban, scandal monstru cu Daniel Iordăchioaie

S-au încins spiritele la Ferma Vedetelor, acolo unde a avut loc un schimb de replici foarte dur între Andrei Duban și Daniel Iordăchioaie.

De Dana Aramă,

Foștii și actualii concurenți de la show-ul Ferma Vedetelor, de la Pro TV, s-au întâlnit pentru a-l desemna pe cel care merge direct în finala emisiunii.

Cătălin Neamțu a fost ales să mergă direct în finală, în timp ce Rona Hartner a fost cea trimisă acasă de foștii ei coechipieri.

În timp ce se ofereau voturile, între Andrei Duban și Daniel Iordăchioaie s-a iscat un scandal monstru din cauza Grațielei, soția lui Andrei Diban. Actorul a fost acuzat că i-a făcut campanie soției sale printre participanții de la Ferma Vedetelor.

Între Andrei Duban și Daniel Iordăchioaie a avut loc un schimb de replici foarte dur.

„Mă bucur din tot sufletul că soția mea a ajuns până aici și că vă tremură chiloții în fața ei… Dacă vorbim de coloană vertebrală, vă întreb de ce sunt acele voturi pentru Natanticu și Neamțu?…

Ori suntem bărbați până la capăt ori suntem glugă ce coceni? De ce să sărim în sus de fund?!… Dar nu vă e un pic de rușine?!… Jocul acesta scoate ce e mai rău din noi”, a comentat Andrei Duban.

„Bineînțeles că am coloană. Tocmai de-asta vorbesc… Eu am renunțat la toate imunitățile ca să nu ajung aici”, a venit replica lui Daniel Iordăchioaie.

Sătulă de discuții, soția lui Andrei Duban, Grațiela, a reacționat:

„Monica, eu din acest motiv, mă retrag din acest concurs. Eu nu mă țigănesc… Să știți că Deea a inițiat campania pentru mine. Din acest moment, jocul acesta pentru mine e nul”.


Citește și: Elena Udrea, din Costa Rica: „Am plecat din România când mi-am dat seama că nu am nicio șansă să fiu judecată corect”


 

Close
Închide
  Close