MENIU CAUTĂ
26 Sep. 2013 16:53

Sacrificiul pe care NICOLETA LUCIU îl face de dragul BIANCĂI DRĂGUŞANU îi va ÎNTRISTA PE BĂRBAŢI

Distribuie

Nicoleta s-a pregătit în zadar să năşească frumosul cuplu de vedete format din Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (33 de ani), dar susţine că, în adâncul sufletului ei, mirii vor rămâne de-a pururea ca şi “finii” lor. Şi, cum va figura pe listă doar ca un mesean obişnuit, Nicoleta nu va mai purta, duminică, la marele chef, o ţinută impresionantă, ci o rochie simplă, pentru a nu o “bruia” pe celebra mireasă: “Am probat mai multe rochii şi de fiecare dată mi-a plăcut câte ceva la fiecare. La una - croiala, la una - materialul, la alta - culoarea. Eu vreau să îmbin toate acestea şi să iasă exact rochia pe care am visat-o”.
«Voi purta o rochie cu spatele gol»
Nicoleta a continuat: “Sunt ajutată de doi designeri, gemenele Irina şi Raluca de la Irenka, sunt pe mâini foarte bune, ele ţin cont de părerea mea, dar vin şi ele cu multe idei, mă ajută enorm. Cert e un lucru: o să fie ceva foarte frumos, glamour, rupt din poveste. Cred că voi purta ceva cu spatele gol. Eu îmi doresc ca modelul să scoată în evidenţă feminitatea, romantismul, delicateţea, sensibilitatea, nu în ultimul rând emoţia evenimentului”.
Şi, cum acasă are patru copii, pe tripleţii Kim, Karol şi Kevin (2 ani), şi Zsolt jr (5 ani), mămica Luciu le-a făcut deja program, pentru a se putea distra liniştită la “nunta anului”: “Copiii adorm în jurul orei 20.00 şi nu vor fi probleme, iar dimineaţă, când vom servi ciorba de potroace, micuţii vor rămâne acasă cu cele două bone”, ne-a mai spus ea. Bianca pare urmărită numai de ghinioane în săptămâna de dinaintea căsătoriei religioase: a trebuit să schimbe, în urmă cu două zile, naşii, căci sunt de religii diferite, iar slujba religioasă nu va putea avea loc în curtea complexului de evenimente Ambasad’Or, aşa cum a anunţat, căci n-a cerut dispensă din vreme de la Patriarhie, aşa că trebuie să găsească rapid o biserică. În plus, mulţi dintre invitaţi s-au speriat de preţul piperat al meniului, în jur de 100 de euro, şi s-au retras politicos.

Neamurile din provincie vor locui în condiţii de lux


Rudele Biancăi se vor odihni în apartemente spaţioase şi se vor bălăci în jacuzzi
Bianca a promis că va aduce la petrecerea de duminică cam 100 de invitaţi din provincie, pe care îi va caza pe banii ei, şi chiar s-a ţinut de cuvânt. Astfel că azi, neamurile sale din Deva şi din Petroşani sunt aşteptate la două hoteluri, unul din Otopeni, dar şi la Alexander, din Pipera. Pentru că e vedetă de calibru, Bianca a obţinut şi o reducere de preţ, aşa că va scoate din buzunar din costul total al camerelor de patru stele în jur de 200 de lei pentru fiecare familie, pe noapte. Rubedeniile nu vin cu trenul, ci cu maşinile, cuplaţi pe familii, iar cei cu un salariu mai bun au ales să sosească cu avionul, pentru a scăpa de drumul lung şi obositor.

Dedicaţie de la Nelu Ploieşteanu pentru ginerică: «Îi voi cânta melodia La cârciuma din cartier'»


La petrecerea de nuntă a Biancăi, mai mulţi artişti se vor ocupa de programul artistic, printre care trupa Etnic, Bogdan Vlădău, dar şi Dragoş Chircu, participant la Vocea României'. Nu va lipsi însă nici celebrul lăutar Nelu Ploieşteanu: Am ales deja câteva piese pentru acest cuplu, care mi-e tare drag, dar le voi face dedicaţii separat. Lui Victor Slav îi voi interpreta piesa «La cârciuma din cartier», iar pentru soţia lui am ales «Ia-ţi mireasă ziua bună!» şi «De dragul tău!»', ne-a declarat acesta. Potrivit apropiaţilor, cântăreţii enumeraţi nu vor fi recompensaţi financiar pentru prestaţiile lor, fiind recitaluri în numele unor vechi prietenii.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii