Mergi direct la conținut »
Sânziana Buruiană, detalii neașteptate despre fiica ei. "E destul de greu să mă desprind de ea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sânziana Buruiană, detalii neașteptate despre fiica ei. "E destul de greu să mă desprind de ea"

Sânziana Buruiană, detalii neașteptate despre fiica ei. „E destul de greu să mă desprind de ea”

Sânziana Buruiană a dat detalii despre fiica sa. Aceasta a mărturisit că încă o mai alăptează pe micuță.

 

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae ZulufCei doi au o fetiță, Izabela. Micuța a venit pe lume în anul 2016. Sânziana Buruiană a vorbit despre legătura cu fiica ei într-un interviu pentru wowbiz.ro. Aceasta a mărturisit că încă își mai alăptează fetița.

„Este destul de greu să mă desprind de ea şi ea de mine. Şi ne-am format o legătură prin alăptat, iar mamele care nu alăptează nu ştiu acest lucru. Nu credeam că există legătura asta. E foarte emoţionant să îl vezi pe micuţ cum se uită la tine şi adoarme la sân. A mea deja e măricică, a împlinit 3 ani, încă mai cere.

Am încercat să o păcălesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lăsat inima să nu-i dau. Am observat că laptele încă mai este consistent. Mănâncă şi mâncare, ea. Bea şi sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imnuitate, nu contactează virusuri. Toţi din casă eram răciţi, ea nu a răcit deloc. E la grădiniţă, stă în colectivitate, dar nu răceşte deloc”, a explicat Sânziana Buruiană.


„Îi plac foarte mult copiii, are grijă de bebeluşi, se joacă cu păpuşile, cu jucăriile, face pe mama. Este deja domnişoară, ştiu că deja s-au făcut trei ani, dar nu pot să nu o alăptez. De aceea nici nu pot să îi fac un frăţior, că mi-e frică că nu i-ar ceda locul la sân”, a mai spus ea.

Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Lună Plină în Leu

 

Close
Închide
  Close