Atacurile dintre Dragoş şi Adrian sunt la ordinea zilei însă, de curând, în luptă a intrat şi Edina, fosta iubită a lui Dragoş, de partea lui Adrian. Atât Edina, cât şi Dragoş se ameninţă reciproc cu dezvăluiri uluitoare din timpul relaţiei lor, fapt care a condus la nenumărate controverse în preajma acestui subiect. La Finala Săptămânii trecute, mama Edinei a lăsat de înţeles că Dragoş i-ar fi provocat foarte mult rău Edinei, înainte de a se despărţi, adăugând că regretă că nu a păstrat probele care veneau în confirmarea afirmaţiilor sale.
Apogeul acestui conflict a fost atins de curând, când într-una din emisiuni, Dragoş a părăsit platoul, în urma unei dispute cu Adrian. Ce a urmat după încheierea emisiunii, telespectatorii vor descoperi la Finala Săptămânii şi tot atunci, prin intermediul unui interviu difuzat în premiera, vor afla şi motivele care l-au determinat pe Dragoş să recurgă la gesturi extreme.
Tot sâmbăta aceasta, telespectatorii vor descoperi şi rezultatul unui alt eveniment aşteptat cu multă nerăbdare, emoţie şi speranţă de către concurenţi, o vacanţă minunată pe care, patru dintre ei o vor petrece la Istanbul! Cei de-acasă au avut la dispoziţie o săptămână pentru a-şi vota favoriţii pe site-ul www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro, şi încă o mai pot face până sâmbătă, când Mirela Boureanu Vaida, îndrăgita gazda, va anunţa închiderea voturilor. Rămâne de văzut, care dintre concurenţi vor avea şansa de-a pleca în vacanţă, chiar la începutul săptămânii viitoare!
Dacă pentru patru dintre concurenţi emisiunea se va încheia într-o nota optimistă, pentru unul, cu siguranţă, nu va fi un final fericit deoarece începând cu această Finală, revin mult temutele eliminări, aşa că suspansul va urca la cote maxime!
Cu aceste subiecte, dar şi cu altele la fel de interesante, Mirela Boureanu Vaida va da întâlnire telespectatorilor sâmbăta de la ora 14.00 şi de la ora 17.00.

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”
GSP.RO

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile