Mergi direct la conținut »
Scrisoarea emoționantă a iubitei secrete a lui DJ Avicii. Era ”tată vitreg” pentru fiul acesteia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scrisoarea emoționantă a iubitei secrete a lui DJ Avicii. Era ”tată vitreg” pentru fiul acesteia

Scrisoarea emoționantă a iubitei secrete a lui DJ Avicii. Era ”tată vitreg” pentru fiul acesteia

Modelul Tereza Kacerová, iubita secretă a lui DJ Avicii, a publicat o scrisoare emoționantă după moartea artistului, despre care spune că era ca un tată vitreg pentru fiul ei.

DJ Avicii avea o prietenă secretă şi era un „tată vitreg” atent pentru băieţelul acesteia, informează Daily Mail. Modelul Tereza Kacerová a publicat o scrisoare deschisă emoţionantă pe contul său de Instagram, în care a dezvăluit că ea şi DJ-ul plănuiau să întemeieze o familie şi să aibă proprii copii.

Tânăra a postat, de asemenea, un filmuleţ cu fotografii din momentele petrecute împreună, în care se poate remarca relaţia apropiată dintre Avicii, pe numele real Tim Bergling, şi fiul său, Lucas.

„Dragă Tim, am petrecut ultimele zile aşteptând să mă trezesc, aşteptând să-mi spună cineva că e o glumă bolnavă, o greşeală îngrozitoare. Cred că acum am înţeles într-un final că nu te voi mai vedea niciodată”.

Modelul oferă numeroase detalii despre timpul petrecut împreună cu Avicii şi despre planurile lor de viitor, scrie Agerpres.

„Am fost întotdeauna foarte decisă să păstrez relaţia noastră privată deoarece doream să fie a noastră şi doar a noastră nu voiam să fac parte din acea nebunie. Dar m-am gândit, dacă voi împărtăşi acest lucru lumii, va fi atunci când voi fi însărcinată cu copilul nostru. Ah, şi ce s-a ales din acest plan”, continuă ea. „Îmi spuneam că Luka nu își va aminti viața fără tine. Acum sper că își va aminti viața trăită alături de tine. Voi fi acolo să-i amintesc. Îi voi arăta,” mai scrie tânăra.

În decembrie anul trecut, ea a postat o imagine a fiului ei, alături de Avicii, decorând un pom de Crăciun.

Postarea sa vine la scurt timp după o scrisoare deschisă din partea familiei artistului, în care aceasta preciza că DJ-ul, în vârstă de 28 de ani, „nu a mai putut rezista” şi „îşi dorea pacea”.

O purtătoare de cuvânt a artistului a refuzat însă să confirme dacă acesta s-a sinucis.


Citește și: FOTO / Primarul din Dăbuleni vrea autobuze electrice și stații pe străzile încă neasfaltate ale orașului

Close
Închide
  Close