Mergi direct la conținut »
Scrisoarea emoționantă a lui Kamara pentru băiețelul lui bolnav. Ce reacție a avut fosta lui soție
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scrisoarea emoționantă a lui Kamara pentru băiețelul lui bolnav. Ce reacție a avut fosta lui soție

Scrisoarea emoționantă a lui Kamara pentru băiețelul lui bolnav. Ce reacție a avut fosta lui soție

Cântărețul Kamara a impresionat pe toată lumea la Ferma. Acesta i-a transmis o scrisoare emoționantă fiului său bolnav, dar și fostei sale partenere de viață.

Kamara a fost căsătorit cu Oana, de care s-a separat cu mare scandal, cei doi aducându-și acuzații grave. Din mariajul celor doi a rezultat un băiețel, Leon, care suferă de paralizie cerebrală.

Aflat la show-ul de televiziune Ferma, difuzat de Pro TV, Kamara i-a scris o scrisoare emoționantă fiului său, dar și fostei sale soții. Mihaela Rădulescu a fost cea care a citit scrisoarea artistului către cei de acasă, la telefon.


„Începe așa: Leonuț, iubitul meu băiețel, tata te iubește nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leuțul meu, ai grijă de mămica ta minunată și nu o supăra, că te iubește mult. Te iubesc, Leon! Și scrie mare aici: Oana, îți mulțumesc mult pentru tot”.

Răspusul Oanei a fost impresionant. „Noi suntem divorțați, dar știu că îi este foarte dor de Leon și că tot ce face face pentru el. Și are dreptate: Leon este cel mai minunat copil și merită absolut orice”.

„Îți doresc din toată inima sănătate, putere și mă bucur că am vorbit la telefon”, i-a transmis Mihaela Rădulescu Oanei, fosta soție a lui Kamara.

Citește și: EXCLUSIV/ Primul raport al Ministerului Sănătății în cazul falsului medic Matteo Politi. Minciunile clinicilor private ies la iveală!

 

Close
Închide
  Close