Mergi direct la conținut »
Drama băiețelului lui Kamara. "Are o formă de paralizie cerebrală"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Drama băiețelului lui Kamara. "Are o formă de paralizie cerebrală"

Drama băiețelului lui Kamara. „Are o formă de paralizie cerebrală”

Soția lui Kamara, Oana, a fost invitată în platoul unei emisiuni de televiziunhe, unde a vorbit despre boala copilului lor, Leon.

De Dana Aramă,

Kamara și Oana  sunt separati de peste 6 luni, însă cei doi locuiesc in continuare impreuna de dragul fiului lor de doar 3 ani, Leon.

Kamara a făcut de curând declarații despre soția sa, cu care se află în divorț, dar și despre relația cu Mădălina.

Oana, partenera de viață a artistului a fost prezentă în platooul unei emisiuni de la Kanal D, unde a făcut dezvăluiri despre boala băiețelului lor, Leon. Acesta s-a născut cu o formă de paralizie cerebrală.

 „Motivele… cred că am decis să le îngrop. Au existat multe frustrări, separări. După ce am născut sau chiar un pic înainte de naștere. El era foarte mult timp plecat și e de înțeles, pentru că el era cel care aducea bani în casă. Probabil nu am înțeles la momentul respectiv și simțeam nevoia de mai mult sprijin.
 
 I-am reproșat că nu a fost lângă mine atunci când am născut. Prima lui replică a fost că nu poate veni pentru că are finală la fotbal, a doua zi. Apoi, s-a corectat și a spus că nu poate schimba biletul de avion.

Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vină. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special.
 
 Eu am observat la naștere. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme.
 Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent.
 Eu am ales să stau lângă Leon timp de 3 ani, nu făceam altceva”, a declarat Oana, soția lui Kamara.

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile
Recomandări

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile

 

Aceasta a vorbit și despre Mădălina, tânăra cu care partenerul ei de viață ar avea o relație.

 „Nu știu nimic despre relația celor doi. Dacă sunt fericiți, sunt și eu fericită pentru ei. Îl iubesc ca prieten, ca om, dar nu ca bărbat pe care să îl vreau alături de mine.
 Nu mai e cale de împăcare. S-au petrecut prea multe lucruri între noi, ca să vorbim de așa ceva. Probabil rănile sunt încă deschise. Fiind familist, probabil că de asta alege să aibă o relație în momentul asta”, a afirmat ea.


Citește și: EXCLUSIV/Simona Halep, la un pas să dea cu piciorul unei sponsorizări de 2 milioane $! Ofertată de o companie americană


 

Close
Închide
  Close