Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Se dă Cocoş în Liga a patra! Iubitul Ginei Pistol e jucător la Electrica Bucureşti

Judecat sub control judiciar în cazul retrocedărilor ilegale de terenuri, Alin Cocoş, fiul omului de afaceri Dorin Cocoş, a prezentat la finalul lui octombrie, prin avocatul său, o cerere inedită la Înalta Curte: a solicitat judecătorilor să-i accepte plecarea din ţară, deoarece este fotbalist în liga secundă din România şi are oportunitatea de a semna un contract peste hotare! La un termen anterior, ceruse permisiunea de a pleca într-un cantonament cu Dinamo, deoarece este fan al clubului din Ştefan cel Mare! Libertatea a descoperit care este, de fapt, situaţia sportivă a lui Cocoş junior. El e legitimat la Electrica, un club din campionatul Bucureştiului, Liga a patra, care îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe arena “Rocar”, din Berceni.

De Mihai Toma,

«I-am zis că dăm poze la ziar cu el dezbrăcat, şi n-a mai făcut duş cu noi!»

De 8 săptămâni, Alin evoluează la liliputana echipă şi a şi prins deja şase partide pentru gruparea din Capitală (locul 10 din 14, 12 puncte, din 4 victorii, în 13 etape, golaveraj 23-23).
Preşedintele-antrenor al clubului, Marcel Matei, a confirmat: “Da, Alin e la noi! A fost adus de un prieten, şi el fotbalist la echipă. Şi şi-a câştigat postul de titular. La noi, deşi e hobby, joacă doar cine merită! La primul antrenament, a dat o diagonală de ne-a lăsat mască pe toţi”.
Deşi e avut, Alin nu contribuie financiar decât cu partea lui:  “Tot sezonul ne costă cam 15.000 de lei, închiriere teren, arbitraje, medic. Fiecare băiat achită 150 de lei pe lună, la fel şi Cocoş. Şi la echipamentul nou a dat bani, 70 de lei de căciulă, plus 15 lei inscripţionarea”.
Colegii se întrec în ironii pe seama lui: “I se spune «Mutu», dar nu pentru că seamană cu «Briliantul», ci pentru că e liniştit, nu prea vorbeşte. E serios, vine la cele două şedinţe de pregătire săptămânale. Toţi avem servicii, venim aici după, să ne relaxăm. Alin nu ţine la glume. La primul antrenament, l-am speriat noi, coechipierii: «Ai grijă, bă, că facem poze cu tine la duş şi le dăm la ziar». Din ziua aia nu şi-a mai făcut duş cu echipa! Ca să fim corecţi până la capăt, ne mai dă câte o bere! Dacă tot le-a cerut judecătorilor să plece din ţară, cine ştie, poate facem şi un cantonament prin străinătate în această iarnă!”.

«Centra aşa de bine, că le dădea jos pălăriile ălora din peluză»

Coechipierii spun că Alin “face faţă în Liga a patra, iar nivelul e peste cel de anul trecut, când erau două serii. Acum e doar una. Cocoş joacă fundaş central dreapta sau mijlocaş de bandă dreaptă, ştie să dea o pasă lungă, are tehnică, bagă piciorul!”.
Împins de la spate de tatăl său, Cocoş a jucat fotbal la juniorii lui Dinamo şi la cei de la FC Naţional, ba a şi prins selecţii la naţionalele de profil. Însă Constantin Frăţilă, fostă glorie a “câinilor” şi antrenor de copii, şi-a reamintit: “Cocoş juca fundaş dreapta. Centra aşa de bine, încât le dădea pălăriile jos spectatorilor din tribună!”.
Ulterior, Cocoş a intrat sub pulpana lui Costel Orac, la Unirea Urziceni, în sezonul 2005-2006, fără a confirma. De atunci, doar minifotbal, unde e, de asemenea, legitimat, şi câteva echipe minuscule.

Vânătorul de gagici: Pistol, Lesko, Vandici, Dina, Arnăutu

Actual iubit al Ginei Pistol (foto), Alin Cocoş, care, conform paginii sale de pe un site de socializare, e pasionat şi de snowboard şi schi nautic, are o listă impresionată de cuceriri în calitate de fante de Dorobanţi.
Copil de afacerist important, fotbalistul şi le-a trecut pe răboj pe Anna Lesko, pe Ilinca Vandici, pe Marina Dina sau pe modelul Raluca Arnăutu! Se mai bagă cineva? “Eu nu i-am văzut nici pe Dorin Cocoş, nici pe Gina Pistol la meciuri”, conchide, sincer, preşedintele clubului.

Povestea cutremurătoare a ultimilor condamnați la moarte din Europa. Sunt doi frați, iar familia lor nu va ști când și unde vor fi executați
Recomandări
Povestea cutremurătoare a ultimilor condamnați la moarte din Europa. Sunt doi frați, iar familia lor nu va ști când și unde vor fi executați
 

Coleg cu… 67 de jucători

În lotul Electricii, care a rulat 68 de fotbalişti în 13 runde, în afară de Cocoş, sunt şi alte nume haioase, gen Emir Bel, Ciocionică, golgheterul Duminică, Gânfăleanu, Lionide, Măhălean, Ohaci sau Sainciuc.
Vorba aceea: “Avem cea mai bună schemă, două tancuri pe extremă!”. Electrica e echipa fostei uzine, actualul ENEL.
“Ce bine era să ne fi preluat şi pe noi! Aşa, am făcut altă societate, am moştenit doar numele. Mai colaborăm cu Dinamo, ne mai trimit copii”, spune preşedintele Matei.
Gruparea face eforturi să existe şi a reuşit să înscrie trei grupe de juniori şi una de seniori.
“Şi, notaţi, nu folosim jucători pe fals, ca alţii!”, conchide nea Marcel. Campionatul Bucureştiului e întrerupt şi se va relua în februarie.

Ultimele 20 de minute din viața lui George Floyd. Acuzaţiile împotriva poliţiştilor din Minneapolis furnizează detalii cutremurătoare
Recomandări
Ultimele 20 de minute din viața lui George Floyd. Acuzaţiile împotriva poliţiştilor din Minneapolis furnizează detalii cutremurătoare
 

Poartă nr. 33 şi se bate cu Sportul Studenţesc.Tatăl vine la meciuri

asistă şi Dorin Cocoş, tatăl lui Alin, cercetat şi el în dosare grele, a dezvăluit graiulnatiunii.ro, care a şi publicat imagini cu Cocoş jr în tricoul cu numărul 33 al formaţiei sale, în disputa cu Unirea Tricolor (3-0).
“Toată apărarea are numere ciudate: 33, 44, 66…”, spune preşedintele, nea Marcel.
Electrica e pe 10 într-o serie condusă de Electroaparataj. Lider ar trebui să fie cunoscuta Sportul Studenţesc, antrenată de Ionuţ Mazilu, dar trupa din Regie a fost penalizată cu 10 puncte din cauza unor litigii cu foştii jucători.
Au fost şi sezoane mai bune: acum doi ani, echipa a terminat stagiunea cu 20 victorii, 5 egaluri şi doar un eşec!

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
Close
Închide
  Close