Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO / Sebastian Stan a avut o întâlnire surpriză cu fanii Avengers

FOTO / Sebastian Stan a avut o întâlnire surpriză cu fanii Avengers

Actorul de orgine română Sebastian Stan le-a făcut o surpriză de proporții fanilor seriei "Avengers". Actorul, care joacă rolul lui Bucky în pelicula "Avengers: Infinity War", a apărut la proiecția filmului, la sala IMAX Cinema City.

Fanii bucureșteni ai seriei Avengers au avut parte de o surpriză, duminică seara, înaintea proiecției noului film „Avengers: Infinity War”. Unul dintre „răzbunători” a apărut în sala de cinema. Este vorba despre Sebastian Stan, actorul de origine română care interpretează rolul lui Bucky.

Cu o șapcă pe cap, actorul s-a strecurat în sală și apoi a spus câteva cuvinte, dar a făcut și fotografii cu fani și a dat autografe.

Actorul român, în vârstă de 35 de ani, a fost zilele trecute invitatul de onoare al celei de-a doua ediții American Independent Film Festival. Sebastian Stan a prezentat, în premieră în România, cel mai recent film al său, „I, Tonya“, în regia lui Craig Gillespie.

Zeci de fani s-au strâns cu o oră înainte de premieră să-și întâmpine favoritul, unii având chiar afișe cu chipul starului. Fotografii Libertatea au surprins primele imagini cu Sebastian Stan în România.


Citește și: EXCLUSIV/ După ce menajera i-a furat un sfert de kg de aur, Elena Merisoreanu își ține bijuteriile în seif. ”Le vezi rugându-se și nu știi de ce sunt în stare!”


Close
Închide
  Close