Mergi direct la conținut »
Sfaturile Gabrielei Cristea pentru a reuși în viață. "Când am stat acasă ca boul pe coadă n-am câștigat nimic"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sfaturile Gabrielei Cristea pentru a reuși în viață. "Când am stat acasă ca boul pe coadă n-am câștigat nimic"

Sfaturile Gabrielei Cristea pentru a reuși în viață. „Când am stat acasă ca boul pe coadă n-am câștigat nimic”

Vedeta TV Gabriela Cristea a vorbit despre cum se poate reuși în viață. Prezentatoarea a dat exemple din viața sa.

De Dana Aramă,

 

În cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, de la postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a făcut o declarație despre cum o persoană poate să ajungă să obține ce-și dorește în viață.

„În viață trebuie să te lupți, să dai din coate, să provoci destinul. Fă ceva, că dacă stai așa, acasă… Eu așa am câștigat acasă. Când am stat acasă ca boul pe coadă n-am câștigat nimic. Până nu m-am zbătut n-am câștigat nimic. Luptă-te cu toate puterile și să vezi cum vine dragostea”, a afirmat Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea este prezentă pe micile ecrane de foarte mulți ani și a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță anul viitor. Prezentatoarea de televiziune a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu mare scandal.

Citește și: Sentință definitivă: Mega Image plătește 500.000 de lei angajatului călcat cu motostivuitorul!

 

Close
Închide
  Close