De Dana Aramă,


Vedeta hollywoodiană Angelina Jolie a explicat, în ediția din septembrie a revistei Elle, ce sfaturi le dă celor trei fete ale sale: Zahara, în vârstă de 14 ani, Shiloh, în vârstă de 13 ani, și Vivienne, în vârstăî de 11 ani.


Angelina Jolie vrea ca fiicele sale și ale lui Brad Pitt să se concetreze pe dezvoltarea personală.

„Le spun fetelor mele că cel mai important lucru pe care îl pot face este să-și dezvolte mintea. Poți să arăți foarte bine într-o ținută, dar nu contează ce porți dacă mintea ta nu este puternică”, a declarat actrița.


Vedeta a explicat și care este, din punctul ei de vedere, cel mai atrăgător lucru la o femeie.


„Nu e nimic mai atrăgător, aș putea spune chiar încântător, decât o femeie independentă și care își susține propriile opinii”, a afirmat celebra actriță.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, 44 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004.

În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne.

După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

FOTO: NorthfotoCiteşte şi:

Fiul cel mare al Angelinei Jolie se mută de acasă. Face facultatea în Coreea de Sud

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult