Mergi direct la conținut »
Shakira, din nou însărcinată? "Va fi fetiță" | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Shakira, din nou însărcinată? „Va fi fetiță” | FOTO

Shakira ar fi din nou însărcinată, conform predicțiilor unui astrolog din America Latină.

De Dana Aramă,

 

Shakira are doi băieți superbi cu fostbalistul spaniol Gerard Pique. iar acum există zvonuri conform cărora cântăreața columbiană ar aștepta cel de-al treilea copil, despre care se spune că, de data aceasta, ar fi fetiță.

Informația vine de la Mhoni Vidente, un astrolog din Mexic, potrivit Infobae.

Aceasta susține că artista ar avea câteva săptămâni de sarcină. Mihoni Vidente este cunoscută pentru predicțiile pe care le-a făcut în trecut, despre dispariția unor vedete, despre cutremure și despre echipele care au ajuns în finala de fotbal Liga MX.


Despre Shakira, Mhoni Vidente a vorbit la emisiunea matinală „Hoy”, de la Televisa.

„O văd pe Shakira însărcinată. Ar avea 2 sau trei săptămâni de sarcină. Va fi fetiță”, a spus Mhoni Vidente.


„Toată lumea vorbea, în urmă cu trei sau patru luni, că era însărcinată, dar nu. Eu cred că acum, că a terminat turneul, a plecat cu Pique și acum s-a întâmplat, la 41 de ani, acum va fi fetiță. Eu o văd însărcinată, așa că să fii binecuvântată Shakira”, a mai spus astrologul.

Ce a uitat să spună managerul Spitalului ”Marius Nasta”, Beatrice Mahler. De ce a fost dată în judecată de Ministerul Sănătății
Recomandări

Ce a uitat să spună managerul Spitalului ”Marius Nasta”, Beatrice Mahler. De ce a fost dată în judecată de Ministerul Sănătății

 

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. În vârstă de 41 de ani, Shaira formează un cuplu cu fotblistul spaniol Gerard Pique de foarte mulți ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani. În ultima perioadă, Shakira a fost în centrul atenției din cauza unor probleme pe care le are cu fiscul.

FOTO: Hepta

Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Atentatul terorist de la Strasbourg și rănile deschise ale Franței

 

Close
Închide
  Close