De Andrei Crăițoiu,

În cupola pavilionului central, peste 120 de expozanți, producători de top din domeniu din peste 30 de țări, și-au expus ultimele noutăți din universul pieselor auto, inovații și demonstrații tehnice.

Vizitatorii au avut acces direct la peste 2.000 de produse și soluții tehnologice, de la companii de renume de pe piața locală și internațională.

Pe platformele din curte, atmosfera a fost încinsă la maximum. Acrobații periculoase, motoare super turate și cauciucuri încinse.

Atmosfera a devenit palpitantă și mai mult cu ajutorul celor mai frumoase animatoare!

În zona de tunning, spectatorii au descoperit mașini spectaculoase modificate, peste o sută de exponate cu sute de cai-putere și tehnologie de top.

Singurul club sportiv de drift din România, RODRIFT, cu piloți de renume, a făcut show pe patru și două roți. Mai mult, urmaşii lui Hercule, deținători de titluri la importante competiții de strongman, și-au încordat mușchii în demonstrații cu greutăți de sute de kilograme, sub conducerea lui Mircea Pârjol, campion național la culturism și multiplu campion la strongman.


DATE OFICIALE | Peste 47% din maşinile Poliţiei Române şi-au depăşit norma de casare de două ori! Poliţiştii încă pleacă în misiuni cu Dacii 1310, Solenza şi autospeciale ARO fabricate în anii 90!VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri