Mergi direct la conținut »
Show incendiar la Ferma, cu Otniela, Bilionera și Gianina Ilieș. Fetele au făcut baie împreună
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Show incendiar la Ferma, cu Otniela, Bilionera și Gianina Ilieș. Fetele au făcut baie împreună

Show incendiar la Ferma, cu Otniela, Bilionera și Gianina Ilieș. Fetele au făcut baie împreună

În seara duelului dintre Ioana și Carmen Negoiță, fetele de la cabană au dat năvală în fermă, unde s-au răsfățat, au mâncat și și-au făcut o baie pe cinste.

Otniela, Bilionera și Gianina au oferit un show incendiar în ediția de joi seara, când au ales să se dezlănțuie la duș, fără să țină cont de camerele de filmat. Fetele au avut și o misiune de îndeplinit: să pună mâna pe una dintre cele două cărți  ale fermei.

Surprizele s-au ținut lanț în ediția Ferma, din această seară.  Moroșanu  a găsit găinile moarte în coteț , iar fermierii au fost pedepsiți de Cristi Bozgan pentru asta, dându-le mai puțini bănuți.  De asemenea, Geanina Ilieș, Otilia și Otniela  au refuzat să mai stea în bucatarie și le-au dat o lecție celor trei bărbați cu care trăiesc în cabană.

Citește și

OPINIE | Fostul șef al SIE Claudiu Săftoiu, analiză dură despre apărarea României în caz de război: Fără sprijinul NATO, țara poate ceda în fața forțelor ostile democrației liberale și libertății

 

 
 
Close
Close
Închide