MENIU CAUTĂ
06 Ian. 2016 23:45

Și-a dat demisia înainte de Sărbători! Adevărul gol-goluț despre plecarea Adelinei Pestrițu de la Kanal D | EXCLUSIV

Distribuie

Potrivit surselor din echipa postului turcesc, Adelina Pestriţu a ştiut că nu mai vrea să continue show-ul nocturn de la Kanal D încă de anul trecut, motiv pentru care, după încheierea sezonului, înainte de Sărbători, şi-a prezentat demisia.
Se pare că directorii turci i-ar fi primit-o cu un zâmbet în colţul gurii, nepunând prea mult preţ pe argumentele de genul ”am obosit”, ”vreau să fac altceva”… În consecinţă, ar fi ales să nu ia act de ea şi să-i dea Adelinei un răgaz să se răzgândească.
Dar, după cum au arătat evenimentele ulterioare, Adelina era hotărâtă şi nu avea de gând să-şi schimbe decizia. Aşadar, povestesc sursele noastre, s-a dat drumul la promo- uri (unele vechi) pentru anunţarea revenirii emisiunii în grilă după Anul Nou şi toată lumea şi-a văzut de petrecerile de Sărbători, urmând ca, pe 4 ianuarie, să se reîntâlnească la redacţie.

A renunţat la 5.000 de euro

Când, ce să vezi?! Adelina a spus ”pas” şi nu s-a prezentat la şedinţa de sumar, în ciuda faptului că şefii ei erau aproape siguri că formatul nu va suferi nici o modificare. ”Dacă venea la muncă, ea prezenta acum «Wowbiz»”, ne-a confirmat o persoană din preajma conducerii postului. Dar n-a venit şi emisiunea a fost susţinută de Mădălin, singur.
A doua zi, când toată lumea s-a convins că Adelina a renunţat la salariul de aproximativ 5.000 de euro, cât se vehiculează că ar fi câştigat, pentru proiectele personale, Andreea Mantea a fost convocată de urgenţă pentru preluarea responsabilităţilor ei şi, se pare, ar fi intrat în pâine cu contractul nesemnat, din cauza timpului prea scurt.
Toată această situaţie şi păstrarea misterului asupra identităţii noii prezentatoare până la ora intrării în emisie au propulsat ediţia de marţi seară a ”Wowbiz” pe locul 1 în topul audienţelor.

Citește mai multe despre Adelina Pestrițu pe Libertatea.

Comentarii