Mergi direct la conținut »
Smiley: «Eu și Pavel Bartoș am trecut prin mii  de întâmplări... Cred că aș putea scrie o carte»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Smiley: «Eu și Pavel Bartoș am trecut prin mii de întâmplări... Cred că aș putea scrie o carte»

Smiley: «Eu și Pavel Bartoș am trecut prin mii de întâmplări… Cred că aș putea scrie o carte»

Nu ştim de cine este Smiley “Îndrăgostit... deşi n-a vrut”, dar ştim care-i este cel mai bun prieten şi, în mod surprinzător, chiar “muză”: Pavel Bartoş. Juratul de la “Vocea României” ne-a dezvăluit ce melodii i-a inspirat colegul lui, ne-a vorbit despre cât de apropiat e de familia lui Pavel - căruia i-a năşit o fetiţă -, dar şi ce ne pregăteşte pentru primăvara viitoare.

Libertatea: “Nu contează cât de lung ţi-e părul”, dar, totuşi, cât de lung vrei să-l laşi?

Smiley: Nu m-am gândit la asta. Vom vedea! Mi-am zis doar că acum e momentul să îmi îndeplinesc o dorinţă pe care o am de mic. Nu am avut niciodată răbdarea şi nici ocazia să îmi las părul lung. Atât timp cât mă simt bine aşa, nu voi face nici o schimbare.

Pavel (41 de ani) e unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Smiley

Pavel (41 de ani) e unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Smiley

Sigur ştii că şi Pavel a avut părul lung

Pavel a fost mai harnic şi a avut părul lung când era mai tânăr. Pe mine m-a apucat abia acum. Nu ştiu cât o să mă ţină…

În afara pletelor, ce alte do­rinţe mai vechi ai reuşit să-ţi îndeplineşti în ultima vreme şi ce mai ai pe listă?

Cred că e bine să ne dorim cât mai multe lucruri în viaţă, pentru că asta ne ţine vii, ne motivează să creştem, să evoluăm. În cazul meu, cele mai multe dorinţe au legătură cu muzica şi sper să le transform în realitate. Un vis pe care îl am de multă vreme şi care tocmai a devenit real este Alllive. E un spaţiu de întâlnire şi exprimare pentru artiştii noi, un spaţiu în care îşi fac loc stilurile noi de muzică, teatru, vizual, dans. Pe scurt, este un hub al oamenilor creativi care va promova tot ce înseamnă exprimare artistică nouă, unică şi, bineînţeles, live. Ne propunem să facem tot felul de evenimente, de la concerte, lansări de albume sau lansări de carte, seri de impro­vizaţie sau workshop-uri… totul 100% live. Pe lista de dorinţe sunt multe lucruri, printre care şi un nou album, la care lucrez împreună cu echipa mea de la HaHaHa Production. Îl vom lansa în primăvara anului viitor.

Cine e procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar 5 ani! Reacția DNA
Recomandări

Cine e procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar 5 ani! Reacția DNA

Care din melodiile lansate în ultimii ani ţi-e cea mai dragă?

Eu mă entuziasmez la fiecare piesă pe care o scriu, pentru că toate reprezintă o parte din mine. Dacă ar fi să aleg una, în acest moment este “Îndrăgostit (deşi n-am vrut)”.

De unde-ţi vine inspiraţia? Se numără bunul tău prieten Pavel Bartoş printre “vinovaţi”?

Am scris piese inspirate de Pavel şi am şi cântat piese cu el, cum au fost “You sexy Pavel Bartoş” sau “Cu fuioru”.

Opinii dure după ce copiilor nevoiași din Moreni li s-au luat banii de burse: 'Copilul meu e în clasa a IV-a și învățătoarea...'
Recomandări

Opinii dure după ce copiilor nevoiași din Moreni li s-au luat banii de burse: 'Copilul meu e în clasa a IV-a și învățătoarea...'

Iată-l pe Smiley cu fina lui, Sofia, mezina familiei Bartoș, în ziua botezului. Poza a făcut furori pe Facebook!

Iată-l pe Smiley cu fina lui, Sofia, mezina familiei Bartoș, în ziua botezului. Poza a făcut furori pe Facebook!

Aţi trecut prin multe întâmplări amuzante de când sunteţi prieteni?

Pavel este ca un magnet. Atrage oamenii şi îţi dă o energie atât de bună, încât în preajma lui totul ţi se pare amuzant. În atât de mulţi ani de prietenie, de emisiuni prezentate împreună, de proiecte, eu şi Pavel am trecut prin mii de întâmplări… Cred că aş putea scrie o carte despre asta!

I-ai năşit cea de-a treia fetiţă, pe Sofia. Cum te descurci în această postură? Eşti un naş… cool? Darnic? Vii cu sacul plin de Sărbători?

Mă descurc destul de bine, zic eu, în postura de naş. Încerc să îmi văd fina cât de des pot. Am mare noroc, pentru că familia Bartoş ţine vie legătura dintre mine şi Sofia şi sunt prezent, prin ei, tot timpul în casa lor. Dacă sunt destul de cool şi de darnic, o las pe Sofia să decidă.

Close
Închide
  Close