Mergi direct la conținut »
Smiley, 10 ani de carieră solo. Smiley lansează “Flori de plastic”, o piesă-manifest cu un videoclip atipic | VIDEO
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Smiley, 10 ani de carieră solo. Smiley lansează “Flori de plastic”, o piesă-manifest cu un videoclip atipic | VIDEO

Smiley, 10 ani de carieră solo. Smiley lansează “Flori de plastic”, o piesă-manifest cu un videoclip atipic | VIDEO

Smiley, 10 ani de carieră solo.  Smiley lansează “Flori de plastic”, o piesă-manifest cu un videoclip atipic, un scurtmetraj de animație, astăzi, cu ocazia împlinirii a 10 ani de carieră solo.

Scurtmetrajul, înscris la mai multe festivaluri internaționale de film din întreagă lume, e semnat de Vlad Bota, Claudia Ilea, Andra Vlasceanu și Bogdan Topirceanu, absolvenți de master de Arte Plastice la Universitatea Națională de Arte, București.

Realizat printr-o îmbinare a tehnicilor de animație tradițională cu tehnici digitale de animație 2D pentru efecte speciale, editare și compozitare, scurtmetrajul conceput că videoclip pentru piesa “Flori de plastic” este constituit din 3.300 de cadre desenate digital și realizate în decurs de 3 luni.

Scenariul și direcția grafica a scurtmetrajului „Flori de plastic” conturează, similar mesajului piesei, o lume dură, rigidă și copleșitoare în care sinteticul imită realitatea cu multă acuratețe.

Smiley își cântă, în acest mod, manifestul împotriva “florilor de plastic” și ajunge în doar câteva minute de la tânărul la bătrânul Smiley, de la culoare la tern, de la aparent frumos la plastic, de la viață la lipsa ei.

Smiley lansează “Flori de plastic”, o piesă-manifest cu un videoclip atipic

După 10 ani de carieră solo, Smiley lansează “Flori de plastic”, o piesă-manifest cu un videoclip atipic

“Ce mă îmbătrânește? Lipsa esenței, aparenta perfecțiune, forma fără fond. ‘Flori de plastic este o piesă în care îmbătrânesc de-a binelea și în care și povestesc de ce. Mi s-a părut că după ce am scris-o, am reușit cumva să opresc timpul, îmbătrânirea și efectele ‘florilor de plastic din jurul meu”, povestește Smiley despre noua sa piesă, prima pe care o lansează dintr-o serie de 10 piese și videoclipuri-confesiune, prin care marchează 10 ani de carieră solo.

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii
Recomandări

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii

Așadar, 10 martie 2017, 10 ani de carieră solo! Aceasta este prima lansare de piesă și videoclip Smiley dintr-o serie de 10 în 10 luni, pe data de 10 a fiecărei luni. Totul sub numele de #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovații ce vor fi dezvăluite în decursul unui an.

De altfel, Smiley sărbătorește live 10 ani de cariera solo în concert, pe 1 iunie.  Artistul va susține un concert-eveniment, pe 1 iunie, la Arenele Române din București.

Smiley are concert la Londra, pe 11 martie. Deși este implicat în mai multe proiecte tv, artistul onorează în continuare contractele și face ceea ce iubește cel mai mult, peste tot în lume. Este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Recent, Smiley a vorbit despre misiunea de a fi unul dintre cei mai iubiți artiști din România. „Câteodată mi-e greu să fiu eu. Momente dificile există tot timpul. Trec, însă, peste toate cu dragostea pentru muzică… Nici nu mă văd făcând altceva”, a declarat Smiley.

Campania electorală a demarat cu un val de postări fake-news. Lideri PSD promovează mesaje false
Recomandări

Campania electorală a demarat cu un val de postări fake-news. Lideri PSD promovează mesaje false

Pe plan personal, de când s-a despărțit de Laura Cosoi, Smiley nu și-a mai asumat nicio relație. Fie că a fost îndrăgostit sau nu, artistul a preferat să nu discute despre viața lui amoroasă, lăsând mereu loc de speculații. Tot la nivel neoficial este și cea mai recentă relație a artistului.

Se pare că Smiley și stilista lui, Irina Voinea, au o relație de câteva luni, însă doar apropiații susțin că știu de sentimentele celor doi.

Citește și Smiley în miniatură, pe scena de la Vocea României Junior! Andra și Marius Moga fac orice pentru a se împrieteni cu simpaticul concurent

Close
Închide
  Close