Mergi direct la conținut »
Smiley n-a mai spus niciodată asta despre Tudor Chirilă. "E artistul de care..." | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Smiley n-a mai spus niciodată asta despre Tudor Chirilă. „E artistul de care…” | VIDEO

Dacă la TV se mai tachinează, în realitate relație dintre Smiley și Tudor Chirilă este una foarte apropiată, de prietenie.

De Dana Aramă,

 

Tudor Chirilă și Smiley fac show la emisiunea Vocea României, unde sunt antrenori și jurați. Cei doi fac deliciul publicului cu replicile pe care și le dau unul altuia. de multe ori, Tudor Chirilă și Smiley se „înțeapă” și sunt acizi unul la adresa celuilalt, înșă în realitatea între cei doi există o relație de prietenie și de respect.

În mediul online, Smiley a făcut o declarație în care spune foarte clar ce părere are despre Tudor Chirilă. Mesajul este însoțit de o filmare din culise de la show-ul Vocea României, de la Pro TV.

„N-am apucat să-i spun lui Tudor că inspiră o generație cu libertate și curaj✌?. Că e artistul de care România are nevoie. ? Așa că mă bazez pe voi să-i spuneti și, poate, să-i dați un like ??”, a spus Smiley despre Tudor Chirilă.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

 

Close
Închide
  Close