Mergi direct la conținut »
Smiley i-a suflat jobul Deliei! 15.000 de euro într-o oră, la petrecerea organizată într-un mall din Capitală
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Smiley i-a suflat jobul Deliei! 15.000 de euro într-o oră, la petrecerea organizată într-un mall din Capitală

Smiley i-a suflat jobul Deliei! 15.000 de euro într-o oră, la petrecerea organizată într-un mall din Capitală

Popularitatea în continuă creștere a lui Smiley o afectează direct pe Delia. Juratul-antrenor de la "Vocea României" i-a suflat un job foarte bine plătit rivalei lui de la "X Factor".

De Ana Maria Păsat,

Mall Plaza România din București, care obișnuiește să marcheze fiecare an trecut de la inaugurare printr-o mare petrecere, la care cântă mai multe vedete plus un guest star, îl va avea ca invitat special anul acesta, pe 14 octombrie, pe Smiley. Asta, deși până acum preferata organizatorilor era Delia!

Smiley concert Arenele Romane

Se pare că succesul de care s-a bucurat cântărețul la spectacolul organizat la începutul verii la Arenele Romane a fost decisiv. Iar piesele lui, aflate în toate topurile, i-au făcut pe responsabilii cu distracția de la mall să-l cheme pe el în locul blondei. Onorariul nu l-a lăsat indiferent pe Smiley. Acesta a semnat imediat contractul. 15.000 de euro pentru numai o oră de cântat! Aceeași sumă i-a fost înmânată și Deliei în trecut, pentru spectacolul prestat.

Triază la sânge concertele

Altfel, Smiley triază la sânge concertele, de când i-a crescut cota. În afară de show-ul de la mall, mai are un singur spectacol luna asta, tot în București. n rest, se dedică exclusiv turneului Confesiuni”, care-l va purta din toată țara. În cadrul turneului, vedeta PRO TV promite momente artistice unice, care surprind tot ce a făcut artistul în cei 10 ani de carieră solo.


CITEȘTE ȘI:

Video EXCLUSIV/ Moment inedit la botez. Ursitoare atipice pentru băiețelul lui Cornel Păsat: un medic, un fost angajat al Legiunii Străine și-un controlor de trafic aerian

Close
Închide
  Close