Mergi direct la conținut »
Soțul Larisei de la Exatlon vorbește despre drama acesteia. "Intrase în foarte mare depresie"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soțul Larisei de la Exatlon vorbește despre drama acesteia. "Intrase în foarte mare depresie"

Soțul Larisei de la Exatlon vorbește despre drama acesteia. „Intrase în foarte mare depresie”

Partenerul de viață al Larisei, concurentă la Exatlon România, a făcut mărturisiri sfâșietoare despre trauma suferă de aceasta după moartea tatălui ei.

De Dana Aramă,

Larisa face parte din echipa Faimoșilor în cadrul concursului Exatlon România, de la Kanal D.

În viața personală, Larisa este căsătorită cu un bărbat pe nume Shady. Acesta a fost invitat la un show de la Kanal D, unde a făcut dezvăluiri despre drama trăită de larisa după moartea tatălui ei. Bărbatul a încetat din viață cu doar câteva luni înainte ca larisa să participe la Exatlon România.


 „Se descurcă chiar bine, am fost și noi uimiți de performanța ei. Eu am crezut că se duce acolo pentru două săptămâni sau o lună și apoi să se întoarcă înapoi. Eu o știu pe Larisa, e foarte puternică, dar faptul că murise tatăl ei cu 3-4 luni înainte de concurs, intrase în foarte mare depresie.  

 Am văzut că s-a schimbat și cum este ea, la comportament. Într-o zi, stăteam la televizor și era reclamă cu înscrierea la Exatlon. Și a spus că vrea să se ducă…
 

Tatăl Larisei a fost cel mai bun tată din lume. Prima dată când l-am cunoscut a fost în 2011. Semăna, într-adevăr, cu Giani Kiriță. Era un luptător…

 Noi am stat 5 ani în Dubai, lucram amândoi acolo. Când ne-am întors în țară m-am apropiat de el, cred că a ținut la mine mai mult decât a ținut propriul meu tată.
 
 Mama Larisei suferă foarte mult, se duce zilnic la cimitir, aprinde lumânări, pune flori. Larisa ținea prea mult la familie, nu am mai văzut o legătură așa puternică între ei”, a povestit soțul Larisei la TV.


Citește și: EXCLUSIV | Interviu cu Nabil Shaath, consilier al preşedintelui Autorităţii Palestiniene. “Fac un apel să nu mutaţi ambasada. Rămâneţi prieteni cu ambele părţi” – AUDIO


 

Close
Închide
  Close