MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO/ Speak și iubita lui, multă muncă, zero relaxare! „Nu avem timp. Nici o vacanță, nimic, în viitorul apropiat”

Distribuie

În primele trei luni ale anului artiștii se relaxează mai mult decât în celelalte nouă. Proiectele sunt mai rare, programul e mai relaxat, iar ei profită de asta ca să-și încarce bateriile pentru sezoanele în care agendele lor sunt supraaglomerate. Speak și Ștefania fac însă excepție.

 În timp ce colegii de scenă erau plecați în vacanțe exotice sau măcar în vreun city-break prin Europa, Speak și Ștefania au lucrat intens la un nou proiect. Chiar dacă tânăra tânjește după câteva zile de pauză, cântărețul ”și-a sărit” iubita de la vacanță, anul acesta.

”Nu avem timp. Știi cât am muncit? Mă doare spatele, nu mai pot. Da, toți artiștii pleacă în vacanță în perioada asta, dar noi mai facem și alte chestii pe lângă muzică. Nici o vacanță, nimic, în viitorul apropiat”, ne-a explicat artistul. ”Din păcate, așa e. Chiar a muncit. A fost și electrician, constructor, de toate. O să vedeți în curând la ce am muncit. Rolul meu a fost de șefă. Glumesc. Eu am fost designer de interior”, l-a completat Ștefania.

CITESTE SI:De-o lună în America, Andreea Bănică plânge de dorul copiilor. „Sunt îngrijorată, niciodată n-am stat atât de mult departe de ei”

Citește mai multe despre Speak și vacanțe pe Libertatea.

Comentarii