De Daria Maria Diaconu,

Jennifer Aniston, împreună cu actrița Reese Whiterspoon, sunt protagonistele serialului „The Morning Show, serial care va fi difuzat de Apple TV+, o platformă TV de filme online dezvoltată de compania Apple.

Pentru rolul din serialul respectiv, Jennifer Aniston încasează două milioane de dolari pe episod, potrivit revistei Cosmopolitan, citată de caracol.com.co.

Aceeași sumă o primește și colega lui Jennifer Aniston, actrița Reese Witherspoon.

Astfel, pentru primul sezon al serialului, celor două vedete hollywoodiene le vor intra în conturi câte 20 de milioane de dolari.

Jennifer Aniston este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. În plan personal, vedeta a fost căsătorită de două ori. Între anii 2000 și 2005, aceasta a format un cuplu cu Brad Pitt. Din anul 2015 până în 2017, aceasta a fost măritată cu Justin Theroux.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Schimbare de ultimă oră, după ce Libertatea a semnalat că există improvizații care pun sănătatea publică în pericol: ASSMB amână experimentul pe copii cu Plăcuțele Petri!

Am fost la o conferință a adepților teoriei că Pământul este plat: „Nu există gravitație și te poți plimba pe planetă ca pe o farfurie”. Ce crede un fizician despre argumentele lor

Au montat limitatoare! La trei zile după ce Libertatea a semnalat problema, autoritățile au asigurat străduța cu cele mai multe accidente din Capitală

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări