Mergi direct la conținut »
Surpriză de proporții pentru soția lui Pepe. Artistul a aniversat 6 ani de la cununie / VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Surpriză de proporții pentru soția lui Pepe. Artistul a aniversat 6 ani de la cununie / VIDEO

Surpriză de proporții pentru soția lui Pepe. Artistul a aniversat 6 ani de la cununie / VIDEO

Pepe i-a făcut o surpriză de proporții soției sale, Raluca Pastramă, care a împlinit 27 de ani. De asemenea, cei doi au aniversat șase ani de la cununie.

De Dana Aramă,

Pepe formează un cuplu perfect alături de partenera lui de viață, Raluca Pastamă. Pepe și Raluca au împreună doă fetițe adorabile, Maria și Rosa.

Miercuri, 18 aprilie, Pepe și-a aniversat consoarta, care a împlinit 27 de ani. De asemenea, în aceeași zi, cei doi au sărbătorit și șase ani de când s-au cununat.

Artistul i-a pregătit o surpiză de proporți partenerei lui de viață. A mers la grădinița particulară pe care o dețin și și-a întâmpinat soția cu flori, atât de la el, cât și de la copii și personalul prezent, dar și cu un tor superb. Raluca pastramă a fost extrem de emoționată și impresionată de gestul făcut de cântăreț.

„27 de primăveri și 6 ani de la cununia noastră au trecut, iar tu ai devenit femeia care ești acum!!! ❤️ Frumoasă, responsabilă, dedicată, atentă, plină de viață, iubitoare și cea mai bună mamă!!! Te iubesc !!! ❤️ La mulți ani!!! Sunt fericit când te văd fericită!!!”, este mesajul transmis de Pepe.  ️


Citește și: DOCUMENT/ Statul a pierdut acțiunile la 25 de companii. Care sunt acestea și cum au fost pierdute


 

Close
Închide
  Close