Mergi direct la conținut »
Surpriza primită de Andreea Tonciu de la soțul ei. "Cine știe, poate diseară..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Surpriza primită de Andreea Tonciu de la soțul ei. "Cine știe, poate diseară..."

Surpriza primită de Andreea Tonciu de la soțul ei. „Cine știe, poate diseară…”

Andreea Tonciu își aniversează ziua de naștere și a avut parte de o surpriză din partea soțului ei.

De Dana Aramă,

După ce s-a spus că au fost implicați într-un scandal la mare, de 1 mai, Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, se înțeleg mai bine ca niciodată.

Nici vorbă de probleme în mariajul celor doi, care au împreună o fetiță pe nume Rebecca. Ba chiar se pregătesc să plece în Turcia, acesta fiind cadoul-surpriză pe care bruneta l-a primit din partea soțului ei, de ziua sa de naștere.

Andreea Tonciu, care împlinește 32 de ani, a acordat un interviu pentru emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, în care a spus care sunt cele mai mari dorințe de ziua sa de naștere.


„Îmi doresc în primul rând ca fata mea să crească mare şi să fie sănătoasă şi în al doilea rând să mă iubească soţul toată viaţa. Cadoul este primit de săptămâna trecută, soţul meu mi-a făcut o surpriză. Mâine plecăm într-o vacanţă.

Astăzi sărbătoresc alături de prietenii mei. Cine ştie, poate diseară mai are o surpriză pentru mine…

 Sunt bine dispusă astăzi în ciuda faptului că s-au zvonit foarte multe, îl am pe soţul lângă mine şi pe Rebecuţa…”, a declarat Andreea Tonciu la emisiunea de la Antena Stars.


Citește și: Elena Udrea, din Costa Rica: „Am plecat din România când mi-am dat seama că nu am nicio șansă să fiu judecată corect”


 

Close
Închide
  Close