De G.M.,

Tatăl vedetei a povestit că prima nuntă a lui Teo a avut loc în Brăila, însă „ea nu era atât de frumoasă ca acum. Acum este mai fericită, mai matură, mai deşteaptă şi, se pare, că are şi de ce. El este un bărbat excepţional, o frumuseţe de om. L-am văzut în poze „. Doctorul Ion Uţă a mărturisit că s-a înţeles bine cu primul lui ginere, Alexandru Trandafir, despre care a avut numai cuvinte de laudă. „Nu mai ştiu nimic despre fostul ginere, e un băiat excepţional, plăcut şi cu calităţi! Nu poţi să faci comparaţii. Era frumos în felul lui Alexandru. Şi la suflet”, recunoscând că l-a cucerit definitiv pentru că nu se atingea de băutură.
Află povestea pilotului Alexandru Trandafir, bărbatul cu care a fost măritată Teo Trandafir
Ca orice părinte a dorit ca nunta fiicei lui să fie una frumoasă şi pentru aceasta nu a făcut nici un rabat, căsătoria acesteia având loc la un restaurant pe malul unui lac. „M-a costat 70.000 de lei. Am vândut Dacia şi am făcut nunta”, a declarat doctorul Uţă la „Drept la ţintă”, care, generos, le-a oferit tinerilor căsătoriţi şi un apartament în care aceştia să-şi întemeieze o gospodărie.
Părintele lui Teo aşteaptă cu nerăbdare cea de-a doua nuntă a fiicei şi, chiar dacă nu-l cunoaşte încă pe viitorul mire, i-a plăcut ceea ce a auzit despre acesta din presă şi de la fiica lui, care l-a sunat şi i-a povestit cât de fericită este.
Citeşte şi: Uite cum arăta Teo Trandafir în anul în care s-a căsătorit prima dată!
 

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor