MENIU CAUTĂ

Tavi Colen, reacție după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision. „Batjocoriți și luați în zeflemea ieftină de tot soiul de neaveniți”

Distribuie

Tavi Colen a reacționat după ce trupa The Humans a ratat calificarea în finala Eurovision 2018.

Trupa The Humans a reprezentat România la concursul Eurovision 2018, care are loc la Lisabona, în Portugalia. The Humans a concurat în cea de-a doua semifinală a competiției, care a avut loc pe 10 mai. Din păcate, The Humans a ratat calificarea în finala Eurovision 2018, care va avea loc sâmbătă, 12 mai.

Muzicianul Tavi Colen a reacționat vehement după ce The Humans nu s-a calificat în finala Eurovision. Acesta a sărit la gâtul celor care comentează în termeni duri ratarea calificării.

„Este foarte clar: nu se poate schimbă nimic în parcursul țării noastre la Eurovision… never.. Nu mai comentați și înjurați gratuit! Trebuie să participăm să arătăm că suntem în Europa… punct. Cei care o să ne reprezinte de acum încolo trebuie să știe de la început că se aleg cu prea puțină faimă și succes… mândria cu care ne vor reprezenta o să pălească grav datorită celor de acasă…

O să primească mii de comentarii negative… o să fie criticați… o să fie chiar înjurați… o să se trezească Partoș & company, tot soiul de țațe ratate și alți comentatori pe la colțuri că trebuie criticați… batjocoriți și luați în zeflemea ieftină de tot soiul de neaveniți care n-au fost vreodată pe vreo scenă, dar se pricep să clămpane neștiind ce înseamnă emoțiile…

Ba o să cheltuiască prea mulți bani publici. Ba că piesa a fost slabă… ba nu era prea înaltă solistă ..și uite așa toți (știutorii.) comentează, dar aprecieri… prea puține.

Aș propune ca acești clămpanitori, înainte să bată câmpii, să ne și explice cam cum trebuia să se facă treabă și să dea soluții… Nu mai contează cât au muncit artiștii să facă treabă bună să ne reprezinte… pentru că, nu-i așa, suntem români și nu știm niciodată să ne bucurăm de ceea ce avem… sau, poate am uitat. nush ce să zic…”, a scris Tavi Colen pe pagina sa de socializare.


Citește și: Elena Udrea, din Costa Rica: „Am plecat din România când mi-am dat seama că nu am nicio șansă să fiu judecată corect”


 

Citește mai multe despre tavi colen, calificare, EuroVision și The HUMANS pe Libertatea.

Comentarii