De Livia Lixandru,

Mai sunt două săptămâni în care cei rămași trebuie să demonstreze că merită să ajungă în arena duelului pentru lupta finală. Luni, 23 mai, , Iulia Vântur le va dezvălui fermierilor pe cine a decis Sorana să lase fermierul săptămânii, o decizie cu greutate care poate schimba foarte ușor traiectoria unor personaje cheie din concurs. Nea Rață le va pregăti câteva momente speciale, însă Maria va fi cea pusă în centrul atenției și va avea parte de un test foarte important. Următorii servitori își vor îmbrăca vestele și vor aștepta decizia care îi va trimite sau nu la duel.

13227452_1018612114900804_4990966005062631917_o

Marți, suprizele vor continua pentru concurenți, iar ferma începe să se aglomereze. Când credeau că au rămas atât de puțini, își vor da seama că locurile nu sunt suficiente. Nea Rață va aduce noi provocări în fermă și îi va pedepsi pe fermierii năzdrăvani. Telespectatorii vor afla cine sunt cele două personaje care se vor lupta în ultimul duel înainte de mare finală.

Miercuri seară, telespectatorii vor vedea un duel foarte dur, o adevărată luptă ce solicită la maximum forța, concentrarea și determinarea. Două personalitați puternice vor lupta pentru a merge mai departe către marea finală, însă numai una va reuși.

Presiunea devine din ce în ce mai mare, iar tensiunea crește. Strategiile pentru votul negativ încep să fie discutate, însă simțul umorului și voia bună nu vor părăsi Ferma vedetelor.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult