De Magdalena Duru,

Invitată marți, în emisiunea „Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV, fosta realizatoare TV a vorbit despre povestea amoroasă pe care o trăiește, dar și despre relația distantă pe care o are cu tatăl ei.
„Constantin e un tip extraordinar de solar, cu foarte mult umor. Îl iubesc şi îl respect foarte tare pentru faptul că e în stare să fie cu doamna Teo. Este singurul bărbat din viaţa mea care a ştiut cu claritate şi cu blândeţe încă de la început ce vrea să facă, restul au abandonat sau le-a fost teamă”, a declarat Teo, precizând că nu e deloc plăcut ca relația pe care o are să fie comentată pe toate posturile tv sau în paginile revistelor și a ziarelor.
„Nu e plăcut să știi că fiecare pas al tău reprezintă o țintă pentru țânțari, dar dacă nu ai ce face mergi la braț cu ei. Așa că mi-am luat mândrețea de bărbat de mână și am ieșit în lume, pentru că nu facem nimic de care să ne fie rușine. Avem planurile noastre, vrem să fim fericiți toată viața și nu prea avem timp să ne gândim la ce spun alții”.

Nu mai vorbește cu tatăl ei

Cu ochii în lacrimi, vedeta a povestit cât de tensionată este, în prezent, relaţia cu tatăl ei, Ion Uță, şi cât de tare au dezamăgit-o acţiunile acestuia.
Teo Trandafir
„E foarte adevărat că nu ne-am văzut de mulți ani și o să fac o mărturisire pe care nu am făcut-o până acum. Vreau să spun că m-a durut în sufletul meu de copil că nu m-a văzut nicio zi la Viena, cât am stat în spital. Sunt conştientă că legătura tată-fiică este greu de distrus, dar comunicarea între mine şi tatăl meu s-a stins de mult. Comunicarea dintre noi s-a încheiat în momentul în care secretele noastre au ajuns prin ziare și emisiuni. Probabil nu a înțeles care sunt confidențele pe care și le fac tatăl și fiica. Nu-l înţeleg şi nici nu-l judec, fiecare merge pe drumul lui”, a spus Teo.

 
 
 

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine