Mergi direct la conținut »
Teo Trandafir și-a amintit de vremurile de altădată. A dat publicității o înregistrare cu Mircea Badea din urmă cu peste 20 de ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Teo Trandafir și-a amintit de vremurile de altădată. A dat publicității o înregistrare cu Mircea Badea din urmă cu peste 20 de ani

Prezentatoarea de televiziune a postat, în mediul online, o înregistrare care datează din urmă cu peste două decenii, în care apare de fostul său coleg, Mircea Badea.

De Dana Aramă,

Înregistrarea îi prezintă pe Teo Trandafir și Mircea Badea pe vremea când făceau emisiuni împreună.

În filmare, cei doi apar în timp ce cântă o melodie – „Carolina”, fiind extrem de simpatici.

„Carolina de Nord, desigur. Acum 21 de ani, eram deja prieteni de șase. ✍?✍? #scriindistorie #oaltaviata @mirceabadeareal”, este mesajul scris de Teo Trandafir în dreptul postării.

„Aici eram deja la Antenă, prestaserăm ani buni la Tele 7 ABC…”, a adăugat ea.

Filmarea i-a emoționat pe mulți dintre fanii vedetei de televiziune, care au mărturisit că și-ar dori să mai vadă cuplul Teo Trandafir-Mircea Badea pe micile ecrane.

„Ce frumoși și talentați, nu uităm niciodată ceea ce făceați”, „Mi-e dor de vremurile alea”, „Erați superbi împreună”, „Mă uitam cu drag la voi”, „Amândoi vă completați perfect”, „Ați fost geniali”, „Mi-e dor de emisiunile cu voi”, „Ne-ați încântat diminețile atâția ani”, „Ce dor mi-e de voi”, „Prieteniile adevărate rămân pe viață”, „Ați fost savuroși împreună”, „Cum ar fi o reunire după atîția ani? Adic[ o emisiune?”, „Ați fost o echipă minunată”, au comentat fanii la postarea lui Teo Trandafir.

Close
Închide
  Close