Mergi direct la conținut »
40 de camioane de echipament pentru Tiesto! Starul muzicii electronice are spectacol sâmbătă la Romexpo Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > 40 de camioane de echipament pentru Tiesto! Starul muzicii electronice are spectacol sâmbătă la Romexpo

40 de camioane de echipament pentru Tiesto! Starul muzicii electronice are spectacol sâmbătă la Romexpo

Pregătirile pentru cel mai important eveniment muzical al acestui sfârșit de an, “Donʼt Let Daddy Know” (15 decembrie, Romexpo), au intrat în linie dreaptă. 100 de tone de echipament tehnic (echivalentul a 40 de autotrenuri), din care 600 de lumini inteligente și 400 de metri pătrați de ecran led, dar și un sistem de sunet unic în România - 300.000 de wați sunet vor zgudui, la propriu, Bucureștiul.

Superstarurile muzicii electronice Tiesto și Don Diablo vin la București pentru un megashow ce va transforma proaspăt inauguratul Pavilonul B1 în cel mai mare ring de dans al Capitalei.

Spectacolul “Don’t Let Daddy Know” ajunge în țara noastră după ce-a trecut prin Olanda, Marea Britanie, Thailanda, India și Spania.

40 de camioane de echipament pentru Tiesto! Starul muzicii electronice are spectacol sâmbătă la Romexpo

Alături de cei doi DJ-i aflați pe primele locuri în topul celor mai bine cotați la nivel mondial, vor mai mixa Fedde Le Grand, Bassjackers, Sunnery James& Ryan Marciano, Sem Vox, The Him și Todd Helder. Succesul show-ului pare garantat: 95% din bilete sunt deja vândute.

CITESTE SI:Ileana Șipoteanu îi face gală comemorativă fostului soț, compozitorul Dumitru Lupu. Compozitorul a murit anul trecut, chiar de ziua ei!

 

Close
Închide
  Close