Mergi direct la conținut »
Tily Niculae, dezvăluiri șocante despre fiica ei.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Tily Niculae, dezvăluiri șocante despre fiica ei. „Să vedem dacă are tumoră”

Tily Niculae a vorbit despre lucruri mai puțin știute despre familia ei. Actrița a trecut prin momente cumplite atunci când fiica ei s-a născut. Medicii au suspectat-o că ar avea tumoră și a supus-o unor investigații. Din fericire, copila vedetei era sănătoasă.

De Livia Lixandru,

Invitată în cadrul unei emisiuni și impresionată de durerea unei mame al cărei copil era bolnav, Tily a făcut declarații emoționante. „Nu vrei să ştii cât mă abţin să nu plâng. Numai o mamă care ştie ce înseamnă un diagnostic crunt pentru copilul ei poate să înţeleagă o altă mamă. Dumneaei a trecut 3 ani prin disperarea asta de a-şi pierde copilul, eu încă încerc să-mi revin din disperarea că am un copil sănătos. Nu o să uit niciodată noaptea în care copilul mi-a fost luat din braţe şi mi-au spus: „Hai să vedem dacă are tumoră!” şi toate nopţile în care tremuram la fiecare tresărit al ei. Ca femei, nu ne-a fost dat să trăim uşor pe pământ”, a declarat Tily Niculae la „Acces direct”, de la Antena 1.

tily niculae

Tily Niculae a pierdut o sarcină

Tili Niculae este dispusă să facă orice sacrificii pentru a rămâne din nou însărcinată. Actriţa a pierdut o sarcină, la începutul acestui an, din cauza unor probleme de sănătate. Mamă a unei fetiţe de şase ani, Tili Niculae îşi mai doreşte enorm încă un copil. Lucrurile nu sunt însă deloc simple, deoarece actriţa are tromboflile, ceea ce pune serios în pericol evoluţia unei sarcini.

Close
Închide
  Close