Mergi direct la conținut »
Ținuta Ozanei Barabancea, comentată aspru de Iulia Albu. Lenjeria intimă i-a atras imediat atenția
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ținuta Ozanei Barabancea, comentată aspru de Iulia Albu. Lenjeria intimă i-a atras imediat atenția

Ozana Barabancea a apărut, la un eveniment, cu o ținută care a ajuns în vizorul fashion-editorului Iulia Albu.

De Dana Aramă,

 

 

Mândră că a slăbit foarte mult în ultima perioadă de timp, artista lirică Ozana Barabancea adoptă acum ținute care să-i pună în valoare noua siluetă.

La un recent eveniment, Ozana Barabancea a purtat o pereche de pantaloni mulați, de culoare neagră, o bluză transparentă în aceeași nuanță și o geacă viu colorată. La ținuta respectivă, vedeta a accesorizat o pereche de botine foarte strânse pe picior.


Apariția Ozanei Barabancea a fost comentată de Iulia Albu pe blogul ei. Aceasta nu a fost deloc încântată de pantalonii purtați de Ozana Barabancea, prin care se vedea forma lenjeriei intime, dar nici de botinele alese de aceasta.

„O ador pe Ozana Barabancea, însă nu pot să nu fiu Iulia Albu. Și cum aceasta este o situație WOW sau BAU, zic să o facem până la capăt. Lenjeria intimă nu trebuie să fie niciodată vizibilă prin textura unui pantalon care nu este semi-transparent, glezna și laba piciorului ar fi optim să nu arate bandajate decât dacă sunt cu adevărat, iar unele lucruri trebuie acoperite inteligent. În rest îmi place Ozana. Și pentru că îmi este atât de dragă, în această săptămână, o vom decora cu un trofeu BAU”, a concluzionat Iulia Albu.

Citește și: OPINIE/ Tolo: Profesorul care și-a schimbat părerea despre iarbă

 

Close
Închide
  Close