MENIU CAUTĂ
21 Dec. 2013 15:17 , de Dana Aramă

TITUS MUNTEANU A PRODUS EMISIUNEA CARE A STÂRNIT UNUL DINTRE CELE MAI MARI SCANDALURI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC! ÎNREGISTRAREA ASTA A ŞOCAT ÎNTREAGA ŢARĂ! | VIDEO

Distribuie

Cine nu-şi mai aminteşte de momentul incredibil în care cântăreaţa Elena Cârstea a împins-o în apă pe Andreea Bălan, la o emisiune de televiziune? Chiar dacă totul s-a petrecut în urmă cu 12 ani, lumea vorbeşte încă despre acest moment absolut şocant.
Cu toate acestea, puţini sunt cei care ştiu că show-ul respectiv, „Competiţia”, a fost produs de reputatul realizator de televiziune Titus Munteanu, cel care a murit miercuri, 18 decembrie 2013, la vârsta de 72 de ani. Dispariţia lui a îndurerat întreaga lumea artistică din România.
Cel care a povestit despre emisiunea cu pricina este nimeni altul decât cunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru, cel care, de altfel, a şi prezentat show-ul.
„Momentul când Elena Cârstea a împins-o pe Andreea Bălan în piscină într-o emisiune TV a stârnit o mulţime de comentarii. Şi azi, după 12 ani, încă citesc prin ziare despre incident sau văd imaginile pe la televizor.
Show-ul în care s-a întâmplat asta se numea „Competiţia” şi prea puţini ştiu că producătorul emisiunii era Titus Munteanu.
Şi eu sunt unul dintre cei mulţi căruia Titus i-a netezit drumul în profesia asta. Azi i-am spus „drum bun”…”, a comentat Dan Negru pe un site de socializare.


Citeşte şi:

Zeci de vedete la înmormântarea lui Titus Munteanu! | FOTO

ELEVII LANSAŢI DE TITUS MUNTEANU AU VENIT LA CĂPĂTÂIUL MAESTRULUI LOR!

VEDETELE AU VENIT SĂ-I ADUCĂ UN ULTIM OMAGIU LUI TITUS MUNTEANU! | FOTO

ULTIMELE CUVINTE ALE LUI TITUS MUNTEANU! „NU AM NIMIC, SUNT BINE!”

Citește mai multe despre Titus Munteanu pe Libertatea.

Comentarii