Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Câștigătorul “X Factor” Tudor Turcu deschide de ziua lui o expoziție de tablouri. “Pictez dinainte să cânt”

Câștigătorul “X Factor” Tudor Turcu deschide de ziua lui o expoziție de tablouri. “Pictez dinainte să cânt”

Câștigătorul celei de-a doua ediții “X Factor”, Tudor Turcu, își va sărbători ziua de naștere într-un mod special. Artistul se întoarce acasă, la Mediaș, pentru a vernisa o nouă expoziție personală de pictură intitulată “Amintiri și vise”, care are strânsă legătură cu locul unde s-a născut și format ca artist.

De Florian Gheorghe,

Spre deosebire de muzicienii care și-au descoperit talentul de pictori din plictiseală, rockerul care va împlini 37 de ani marți, 5 martie, și-a făcut ucenicia în arte plastice în copilărie și are la activ mai multe expoziții, aceasta fiind cea de-a zecea de autor.

“Pictez dinainte să cânt și ambele pasiuni le-am urmat neîntrerupt, din adolescență. E umitor cât de frumos poți împleti culoarea cu sunetul”, ni s-a destăinuit solistul, singurul care l-a făcut pe Dan Bittman, jurat la “X Factor” până în sezonul 3, să-l laude întregii țări.

Câștigătorul “X Factor” Tudor Turcu deschide de ziua lui o expoziție de tablouri. “Pictez dinainte să cânt”

De-a lungul timpului, lucrările artistului polivalent s-au regăsit în 60 de expoziții de pictură și grafică, atât naționale, cât și internaționale.

Vorbind despre noua expoziție, Tudor ne-a dezvăluit că își așteaptă prietenii și admiratorii chiar de ziua sa, la Muzeul Municipal. “După 10 ani, mă întorc acasă și expun ce am învățat de la cei doi maeștri care mi-au pus cărbunele, pensulele și culoarea în mână, în mod părintesc, Grigorie Muntean, unchiul meu, și maestrul profesor Cioban Marius, mentorii mei care s-au dus la Dumnezeu”, ne-a declarat Tudor.

Expoziția lui fi deschisă timp de o lună, până pe 5 aprilie 2019, iar intrarea va fi liberă.

 

CITESTE SI:Din A.S.I.A., în Asia! Cântăreața Sylvia a lăsat microfonul și scena și face cursuri de masaj thailandez

Close
Închide
  Close