MENIU CAUTĂ
, de Adrian Văduva

Uite cum a scăpat Nicoleta Luciu de grăsimea de pe corp

Distribuie

Nicoleta Luciu nu se dă înlături de la nimic atunci când este vorba despre frumuseţea corpului său. Cum mai sunt câteva zile până când Bianca şi Victor Slav se vor cununa religios, iar Nicoleta şi Zsolt Csergo sunt naşii cuplului, vedeta Pro îşi doreşte să arate perfect. Aşa se face că, fost Miss România a apelat la un tratament de slăbit prin care grăsimea este eliminată definitiv. Luciu este prima vedetă din România care a urmat tratamentul CoolTech, singura tehnologie de pe piaţă care elimină grăsimea definitiv, în mod localizat, prin răcire la -8 grade Celsius. Rezultatele tratamentului sunt vizibile cu ochiul liber.
Cu ajutorul acestei tehnologii ţesutul gras este imobilizat printr-un dispozitiv de vacuum şi să fie răcit, în mai puţin de un minut, la temperaturi de până la -8 grade Celsius.
Criogenarea şi vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminând apoi, gradual, printr-un proces metabolic natural, circa 30% din grăsime într-o singură şedinţă. Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, cei care reciclează în mod natural ţesuturile moarte din organism tranformându-le în aminoacizi, peptide şi proteine.
Prin acest tratament poate fi eliminat ţesutul adipos de pe abdomen fese, genunchi, şolduri, coapse şi picioare. Cum sunt şi peroane cărora nu le place să meargă la sală şi să transpire pentru a atinge greutatea visată, sau nu vor să ţină diete dure tratamentul CoolTech este excelent pentru ele.

Citește mai multe despre Bianca Drăgușanu și Nicoleta Luciu pe Libertatea.

Comentarii