MENIU CAUTĂ

Ultimul interviu cu Ionela Prodan. Declarații cutremurătoare făcute de artista de muzică populară. “L-am văzut pe Isus”

Distribuie

Ultimul interviu cu Ionela Prodan a fost acordat cu puțin timp înainte ca aceasta să fie internată de urgență în spital. Artista de muzică populară a făcut declarații emoționante.

Cu puţin timp înainte de această cumpănă, Ionela Prodan a făcut mărturisiri de sufet într-un interviu în exclusivitate pentru România tv.

„Tata a murit cu două luni înainte ca mama să mă nască. Venirea mea pe lume a fost o tragedie. Mama a vea 29 de ani. Nu era atât de simplu pentru ea să vină și al treilea copil., dar i-a dat ce și-a dorit. Tatăl fetelor mele a plecat dintre noi, dare u sunt produsul lui. M-a format ca om, ca artist, o esență fantastică. Pe Anamaria am vrut să o duc pe drumul meu, să o cheme Anamaria Tănase. Eu după numele meu mă numesc Ionela Tănase.Numele meu de familie. Eu special i-am pus numele ei Anamaria Tănase, după tatăl ei. A făcut școala de muzică. În ziua în care am botezat-o am avut acel accident foarte dur. Mi s-a părut că prea puțin am stat cu familia.Am făcut septicemie, aveam febraă 41,9. Eu eram în altă lume. Atunci mi-a apărut Isus în față. M-a prins de spate, mi-a dat viață. Primele cuvinte pe care le-am spus au fost: ”Ce-i cu mine aici?”. M-am trezit. La mine în casă, prezența lui Isus este permanent. O simt aici lângă mine. Atunci mi-am luat fetele lângă mine, am zis: ”Hai fetele mele, ce vreți. Asta este tot ce avem și hotărâți-vă ce și cum faceți voi”. Le-am spus să nu uite de unde au plecat. Nu am regret în viață. Nu maid at timpul înapoi.

Românașii mei dragi, toataă viața v-am iubit și vă voi iubi până mor. Să spunem: ”Doamne, ajută! Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru numele meu. Dragoste, bucurie și înțelegere”,  au fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan pentru publicul ei. Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă

Citește și

Klaus Iohannis nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi. „Motivele de revocare nu au fost de natură să mă convingă”

Citește mai multe despre ionela prodan și ultimul pe Libertatea.

Comentarii