MENIU CAUTĂ
04 Ian. 2016 23:45

Valentina Pelinel a devenit coșmarul soției lui Borcea din secunda în care s-a aflat că este însărcinată

Distribuie

Pentru Cristi Borcea scandalurile pe tema copiilor la început de an au devenit tradiţie: dacă în 2015 ţinea prima pagină cu procesul intentat de avocata Simona Voiculescu, cea care susţinea că are o fetiţă cu fostul boss de la Dinamo, anul 2016 a debutat cu altă confruntare, de această dată între femeile din viaţa dinamovistului, Alina, soţia, şi Valentina Pelinel, presupusa amantă. Bărbat însurat şi cu şase copii pe care-i are cu trei partenere, Cristi Borcea a declanşat un nou scandal la Poarta Albă, unde femeile din viaţa lui au făcut potecă la vorbitor în ultima perioadă. Prima la gratii a fost Valentina Pelinel, la sfârşitul anului trecut, aceeaşi care ieri a aruncat bomba anunţând public faptul că este însărcinată, după ce primul înştiinţat a fost Borcea.
I-a dat vestea la vorbitor
Următoarea pe lista de vizite la puşcărie a fost nevasta lui Borcea, Alina, mama celor doi copii mai mici ai dinamovistului. Aceasta i-a făcut soţului ei un scandal de proporţii la vorbitor reproşându-i infidelitatea cu Valentina. A ieşit furioasă şi a aruncat săgeţi înveninate la adresa rivalei Pelinel. “Ştiu că este o stearpă! Noi avem o familie unită. Este o femeie de moravuri uşoare. Nu ştiu ce urmăreşte!”, a explodat Alina la întrebările jurnaliştilor care o aşteptau la ieşirea din penitenciar. În tot acest scandal, Valentina spune că este fericită şi că va avea un băieţel, dar fără să precizeze ceea ce speculează toată lumea: cine e tatăl.
Record la natalitate din puşcărie
“Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi, în acest moment, pot confirma această ştire. Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect”, a anunţat pe contul ei de socializare Valentina Pelinel. Dacă luăm în calcul ipoteza că Borcea ar fi tatăl, întâlnirea cu… rod dintre el şi Valentina s-ar fi produs la jumătatea lunii octombrie, când Cristi Borcea a fost învoit din puşcărie pentru botezul fiicei sale Gloria Elena. Dinamovistul ar fi petrecut doar jumătate din perioadă împreună cu soţia, restul timpului fiindu-i dedicat Valentinei, după cum semnala presa la vremea respectivă. Rezultatul nu s-a lăsat aşteptat prea mult şi, în timp ce afaceriştii şi politicienii închişi se întrec în a scrie cărţi pentru a scăpa de puşcărie, lui Borcea nici că-i pasă şi stabileşte de dincolo de gratii, recorduri la natalitate, contribuind serios la creşterea sporului natural al ţării.

Primul atac al Alinei

Zvonurile că Valentina ar fi însărcinată cu Cristian Borcea au apărut şi anul trecut. Imediat însă, soţia ex-dinamovistului a contraatacat şi a anunţat că ea este, de fapt, gravidă. Brusc, sarcina Valentinei s-a evaporat', deşi toţi cunoscuţii fostului model ştiau de ea, iar soţia lui Borcea năştea la Miami, pe 24 iulie, o fetiţă, cel de-al doilea copil al cuplului, care mai are şi un băiat de trei ani.

Naşul Becali: «Nu este normal!»

Naşul lui Cristian Borcea şi al Alinei Vidican, nimeni altul decât Gigi Becali, a dat de înţeles că Valentina nu ar fi rămas însărcinată pe cale naturală! Eu mă consider părintele spiritual al lui Cristi. Eu nu botez decât copii făcuţi prin Sfânta Taină a cununiei. Nu ne jucăm acum cu Sfintele Taine şi cu nevestele. Eu o să ţin cu dreptatea. Eu nu ştiu sigur dacă este adevărat aşa ceva. Eu o să-i dau un sfat părintesc. Nu e normal. Eu nu ştiu dacă este adevărat. A spus Valentina că este copilul lui Cristi? Eu nu contest, este posibil, dar să spună ea. Eu ştiu că nu a avut o relaţie amoroasă şi că nu este un copil făcut natural. Cristi mă sună aproape în fiecare zi, chiar şi din arest să vorbim. Dacă este adevărat, o să-i dau ce sfat cred eu de cuviinţă', a spus Gigi Becali  pentru România TV.

A divorţat de Boureanu din cauza lui Borcea?

Potrivit zvonurilor, idila dintre Valentina Pelinel şi Cristian Borcea datează încă din timpul căsniciei acesteia cu Cristian Boureanu, acesta fiind, se pare, şi adevăratul motiv al divorţului celor doi, care a avut loc în anul 2014. La scurt timp însă, fostul şef dinamovist, aflat acum în arest, se căsătorea cu Alina Vidican, cu care are în prezent doi copii.

Citește mai multe despre Cristi Borcea pe Libertatea.

Comentarii