De Magdalena Duru,

„Până în liceu nu am prărăsit oraşul. Când m-am dus la oraş, dădeam ‘bună ziua’ la toată lumea pe stradă. (…) Plecam cu vaca la muncile câmpului şi îmi desfăşuram şi lectura. Tata era şef de fermă, iar mama era bucătăreasă la o creşă.  Ai mei mă pregăteau pentru agricultură, nu aveau încredere că dintr-un ţărănuş poţi să ajungi artist. În adolescenţă imitam actorii. Nu puteau profesorii să ţină orele dacă răspundeam ca Amza Pellea sau Toma Caragiu”, a continuat acesta dezvăluirile.
Ajuns la Bucureşti, Vasile Muraru nu a intrat la actorie din prima încercare. A doua încercare a fost însă cu noroc, iar în anul trei de facultate s-a însurat cu femeia care îi este alături şi acum şi cu care are doi copii, o fată şi un băiat.

„Aveam un pic de complexe cu fetele, eram şi sunt timid. Şi acum roşesc dacă vine o femeie la mine. Eram complexat din cauza nasului, voiam să mă operez. Una peste alta însă, meu mare a fost şi un avantaj.

În anul trei de facultate m-am căsătorit. Iniţial, i-am spus soţiei că sunt student la construcţii ca să nu o sperii. De atunci am căutat cât am putut să fiu cu familia. Şi când mergeam în turnee, veneam acasă după spectacole”, a spus Vasile Muraru.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite