MENIU CAUTĂ
11 Noi. 2018 15:30

Elena Băsescu, apariție elegantă la botezul fetiței Adelinei Pestrițu. Iubitul ei s-a asortat cu ținuta sa

Distribuie

Adelina Pestrițu și-a creștinat fetița, pe Zenaida, sâmbătă, 10 noiembrie, iar petrecerea de după slujbă a strâns nu mai puțin de 400 de invitați. Printre vedetele autohtone s-a numărat și fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu, Elena, care a venit împreună cu iubitul ei, Cătălin Gheorghe.

Amândoi au fost foarte eleganți, Elena Băsescu purtând o rochie vişinie, lungă, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale negre, iar pe deasupra a purtat o capă de blană gri, în timp ce Cătălin a purtat un costum bleumarin, cămaşă albă şi cravată în nuanţa rochiei îmbrăcate de Elena.

Elena Băsescu și iubitul său, Cătălin Gheorghe, la botezul fetiței Adelinei Pestrițu

Elena Băsescu și iubitul său, Cătălin Gheorghe, la botezul fetiței Adelinei Pestrițu

În schimb, Adelina a avut două ţinute complet diferite, una pentru slujba de creştinare şi cea de-a doua pentru petrecerea de după. Au fost reacții neașteptate despre ținuta Adelinei Pestrițu la botezul fiicei sale. „Parcă sunteți doi bărbați care vă țineți de mână”

Elena Băsescu i-a întors „vizita” Adelinei Pestriţu, pentru că – în urmă cu o lună – și fosta prezentatoare de la Kanal D – Adelina Pestrițu – participa la botezul micuţei Anastasia, fetiţa pe care mezina fostului preşedinte Train Băsescu o are cu actualul ei iubit, Cătălin Gheorghe, amintește click.ro.

Vezi cum s-a îmbrăcat Cristina Șișcanu la botezul fiicei Adelinei Pestrițu. Ținută super sexy pentru noua siluetă. (FOTO)

Cristina Șișcanu și-a schimbat rochia la petrecerea de botez a fiicei Adelinei Pestrițu. „În sfârșit, ai o ținută decentă!”

  • FOTO – Arhiva personală

Citește și… Laurențiu Duță, record de statornicie în showbiz: e de un sfert de secol cu Ianula, soția lui. Împreună din liceu!


 

Citește mai multe despre catalin gheorghe, botez, costum, rochie, tinute și vestimentație pe Libertatea.

Comentarii