MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2018 09:05

Victor Slav, primele declarații după ce Bianca a fost surprinsă alături de alt bărbat. “În cazul nostru, nu are cum să fie sfârșitul”

Distribuie

Victor Slav, primele declarații după ce Bianca a fost surprinsă alături de alt bărbat. Prezentatorul de la Kanal D a mărturisit că deși el și vedeta nu mai sunt împreună, vor rămâne prieteni de dragul fetiței lor, Sofia.

La mine este simplu în momentul de față, cu toate că pare complicat. E simplu. Suntem în continuare prieteni, trebuie să fim prieteni pentru copilul nostru. Avem un copil care trebuie crescut de ambii părinți, să avem grijă de Sofia, care are acum 1 an și 8 luni. Bineînțeles că trebuie să existe și iubire și respect pentru că acest drum nu se poate opri acum. În continuare, va trebui să ne vedem și să avem grijă de bunul curs al lucrurilor.  În cazul nostru, nu are cum să fie sfârșitul pentru că ne leagă un copil foarte frumos”,  a declarat Victor Slav la Wowbiz.

Dan Capatos a fost cel care a comendat despărțirea Biancăi de Victor, ținând să precizeze că vedeta nu este făcută pentru a fi soție.

Citește și

Mesajul transmis de jurnalistul german, ridicat de jandarmi la protestele din Piața Victoriei

Citește mai multe despre Declarații pe Libertatea.

Comentarii