Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Brandul Victoria's Secret implicat într-un scandal după ce unul dintre îngerii a fost catalogat "plus size". Cum arată modelul în cauză

FOTO | Brandul Victoria’s Secret implicat într-un scandal după ce unul dintre îngerii a fost catalogat „plus size”. Cum arată modelul în cauză

Victoria's Secret a anunțat pe rețelele de socializare că modelul Barbara Palvin este cel mai nou "înger”, iar pe un cont de facebook a apărut informația că aceasta este "primului înger plus size".

Mesajul a stârnit revolta în rândul internauților deoarece modelul maghiar este departe de a fi ”plinuță”.

Tânăra în vârstă de 25 de ani a mai prezentat lenjerie pentru celebra companie în două rânduri, în 2012 şi în 2018, dar Victorias Secret a anunțat zilele trecută că a primit oficial ”aripile” de înger.

Noul statut a declanşat o întreagă dezbatere, după ce, pe un cont de pe Facebook, a fost descrisă drept „primul înger supraponderal de la Victoria’s Secret”.

Mesajul a fost reluat de aproape 150.000 de ori şi a adunat peste 16.000 de comentarii. Mulţi încercau să înţeleagă în ce fel ar putea să fie modelul maghiar „plus size”, un termen rezervat, de obicei, măsurilor mai mari pentru îmbrăcăminte.

Dacă de această dată internauții au sărit în apărarea sa și au fost scandalizați de decizia de a fi catalogată drept ”plus size”, modelul în vârstă de 25 de ani, povestea în 2016 despre mesajele negative pe care le-a primit de la diferiţi anonimi din reţeaua de socializare online, care o acuzau că a luat în greutate.

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României
Recomandări

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României

 

Ea spunea atunci că nu se consideră „grasă”, ci doar o persoană care ştie că nu mai este la fel de suplă ca în adolescenţă şi „şi-a acceptat corpul”.

Victorias Secret nu a catalogat-o, însă, niciodată pe Palvin drept un „înger plus size”.

În 2019 au defilat pentru celebra casă de modă nume de top din domeniu, precum Gigi Hadid, Kendall Jenner, Cindy Bruna, Devon Windsor, Leomie Anderson şi Shanina Shaik, iar un recital a fost susţinut de Rita Ora.


Citește și: Nicolae Robu a ajuns în presa internațională, după ce a tăiat cablurile din oraș. Euronews: „Un primar a lăsat școlile fără internet în timpul examenului”


 

Close
Închide
  Close