Mergi direct la conținut »
VIDEO | Anca Dumitra vine la „Interviurile Libertatea”. Actrița ne vorbește de planurile ei, dar și despre personajul „Gianina”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Anca Dumitra vine la „Interviurile Libertatea”. Actrița ne vorbește de planurile ei, dar și despre personajul „Gianina”

VIDEO | Anca Dumitra vine la „Interviurile Libertatea”. Actrița ne vorbește de planurile ei, dar și despre personajul „Gianina”

Actrița Anca Dumitra, cea cunoscută de toată România drept Gianina din Las Fierbinți vine la „Interviurile Libertatea” pentru a ne povesti atât despre personajul care a făcut-o celebră, dar și despre proiectele ei artistice.

De Denisa Macovei,

Anca Dumitra vine la „Interviurile Libertatea”
Anca Dumitra alături de Costi Diță pe platourile de filmare

Anca Dumitra intră în direct pe site-ul Libertatea pentru a povesti ce înseamnă serialul „Las Fierbinți” pentru ea, dar mai ales cum i s-a schimbat viața de când o interpretează pe Gianina. Chiar dacă nu avea prea multă încredere în abilitățile ei către un proiect de comedie, Anca reușește să dea viață unuia dintre cele mai amuzante personaje din serial.

Chiar dacă filmează cel de-al 16 lea sezon al serialului fenomen „Las Fierbinți”, mai precis de 7 ani este în pielea personajului Gianina, Anca Dumitra susține că este mai mult atrasă de zona de teatru decât de filme de lungmetraj.

Fiica fostei asistente maternale din Mehedinți care a crescut-o pe Sorina: „Dacă va fi dusă la orfelinat, vom sta la poartă în fiecare zi, măcar să o vedem”

Close
Închide
  Close