De Andreea Romaniuc Archip,

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 și-a încurajat fiica să își urmeze visul, chiar dacă acest lucru a însemnat ca tânăra să plece din „cuibul părintesc” mai devreme.

„A făcut un test și a ieșit un calificativ foarte bun pe zona de arte și atunci am zis că ar fi bine să fie îndrumată de profesorii de liceu de acolo (e la un liceu privat specializat în domeniul artelor – n.r.). Are două direcții posibile, dramă sau arte. Ea va hotărî ce va alege”, ne-a spus știrista.

Eva și Andreea Berecleanu vorbesc zilnic la telefon

Relația mamă – fiică e în continuare foarte strânsă, chiar dacă una a rămas în București, iar cealaltă locuiește la Londra: „Niciodată, în nici o seară, nu ne culcăm fără să ne spunem „noapte bună” sau „somn ușor”. Și e foarte bine, atât timp cât ea este bine și fericită, eu știu că se simte bine acolo, are prieteni foarte mulți, este fericită cu profesorii pe care îi are, cu școala pe care o face, se plimbă foarte mult în aer liber, e o viață relaxată și frumoasă de adolescent care învață, că, de fapt, ăsta este scopul”.

Eva vorbește zilnic la telefon și cu bunica

Andreea Berecleanu al[turi de mama ei

Practic, cele două și-au păstrat cam aceleași tabieturi ca pe vremea când locuiau împreună, vorbesc și se văd zilnic datorită tehnologiei moderne și, prin urmare, Andreea ajunge la Londra doar când fiica ei o solicită: „Programul ei și orele fiind pe parcursul zilei, dar având și pauze, noi vorbim foarte mult pe FaceTime sau pe Skype, cel mai ușor este pe telefon. Zilnic și chiar de mai multe ori pe zi. La fel se întâmplă și cu mama mea, cu bunica, adică, vorbește mult cu ea, simte nevoia să fie în legătură permanentă cu casa, cu prietenii. Acolo, la Londra, eu cred că am fost de două sau de trei ori. Iar acum merg să o ajut să se întoarcă pentru vacanța de vară, pentru că are niște bagaje de adus”.

Video: Robert Hanciarec

Foto: Unica/Facebook

Citește și: Tudor Giurgiu a dezvăluit pentru Libertatea tema următorului său film: „Masacrul de la Fântâna Albă, din 1941, când rușii au omorât aproape 3.000 de români”

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur