Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Actorul Vlad Ivanov e liber profesionist de nouă ani. “Eu decid dacă intru sau nu într-un proiect”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Actorul Vlad Ivanov e liber profesionist de nouă ani. “Eu decid dacă intru sau nu într-un proiect”

VIDEO EXCLUSIV/ Actorul Vlad Ivanov e liber profesionist de nouă ani. “Eu decid dacă intru sau nu într-un proiect”

Unul dintre cei mai buni actori români, Vlad Ivanov, asta nu numai datorită premiilor primite de-a lungul timpului, ci și proiectelor de mare anvergură, este liber profesionist și  susține că a ajuns în stadiul în care își permite luxul de a accepta sau refuza un rol. Din fericire pentru regizori, de cele mai multe ori, Ivanov acceptă orice provocare.

De Denisa Macovei,

După “Ana, mon amour”, l-am găsit pe actorul Vlad Ivanov din nou interpretând personajul unui preot, de această dată rolul principal în lungmetrajul “Un pas în urma serafimilor”. Deși a lucrat alături de tineri la început de drum, Ivanov nu i-a făcut nici o clipă pe aceștia să se simtă inferiori, ba mai mult, nici nu și-a dat vreodată cu părerea despre prestația lor. “Evit să dau sfaturi tinerilor actori sau altor actori atunci când joacă cu mine în film sau în teatru. Cred că mai bine este să fii serios și să-ți faci treaba, iar dacă vin la tine și te întreabă, atunci cu siguranță le-aș oferi un sfat. Dar pentru asta este totuși regizorul. Perioada de studenție o să o țin minte toată viața, pentru că a fost una de mare efervescență interioară în primul rând. Făceam o grămadă de lucruri. După ce terminam cursurile, nu însemna că terminam și treaba în ziua aceea, ci mai aveam cursuri de step, de dans. Eram foarte pasionat și  foarte dedicat profesiei pe care o fac. Dar în același timp eram și un student foarte vesel, așa cum îmi este firea. Nu eram un tocilar, bine, în profesia asta nu ai cum să fii un tocilar, pentru că asta înseamnă să-ți amputezi ceva din interiorul tău”, ne-a povestit marele actor.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Vlad Ivanov este liber profesionist

În ultimii ani, Ivanov a jucat nu doar în filmele românești premiate la cele mai importante festivaluri de film, dar i-a avut colegi pe “greii” de la Hollywood, precum Chris Evans, Ed Harris, Sandra Huller, Monica Bellucci și mulți alții. Acest lucru s-a întâmplat poate și pentru că și-a permis “luxul”, așa cum îi place să spună, de a putea alege în ce proiect vrea sau nu să intre.

“Sunt ca orice om. Fiecare are perioade și perioade, dar dacă simt că nu pot să fac ceva, atunci spun. Ține de onestitate și nu neapărat doar de tine însăți, cât față de echipa cu care urmează să colaborezi și așteaptă de la tine tot ce-i mai bun. Acest lux, ca să zic așa, mi l-am căpătat odată cu statutul de liber profesionist, de acum nouă ani și datorită acestui statut pot să decid singur dacă intru sau nu într-un proiect”, ne-a mai spus Vlad Ivanov.

VIDEO/ FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE  ȘI:

Gregorian Bivolaru o duce bine! Proaspăt eliberat din penitenciar el încasează peste 7000 de coroane, pensie de la statul suedez (motivare)

Close
Închide
  Close