Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV. Fixațiile Rodicăi Popescu Bitănescu | Actrița ne-a dezvăluit cele mai bine păzite secrete ale ei de până acum
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV. Fixațiile Rodicăi Popescu Bitănescu | Actrița ne-a dezvăluit cele mai bine păzite secrete ale ei de până acum

VIDEO EXCLUSIV. Fixațiile Rodicăi Popescu Bitănescu | Actrița ne-a dezvăluit cele mai bine păzite secrete ale ei de până acum

Toată lumea o știe pe Rodica Popescu Bitănescu, una dintre cele mai bune actrițe ale teatrului și filmului românesc și al ei râs inconfundabil. Are har pe scenă și inspirație la scris, iar publicul pleacă de la spectacolele ei parcă mai bogat și mai bine dispus.

De Andreea Archip,

Celebritatea, de care se bucură de ani buni, nu i-a schimbat comportamentul. Are aceleași principii și reguli de viață, iar cei care îi trec pragul casei le știu și le respectă.

“Să nu văd fotografii, să nu văd nimic în casă, la mine totul e gol, nici perdele nu am. Am jaluzele. Să nu văd bibelouri. Nu am vaze pentru flori. Dacă vrei să vii la mine acasă, să îmi aduci fructe, dar nu flori. Mama mea își cumpăra flori singură, eu ador florile doar în grădină. Mi-aduci un pepene, îmi aduci un morcov, o ceapă, un usturoi. Nu îmi plac florile în vază, pentru că în două zile se strică”, a declarat, pentru Libertatea, Rodica Popescu Bitănescu.

Dacă mulți oameni păstrează la loc de cinste tot felul de instantanee și își amintesc cu drag de momentele trăite, actriței nu îi place să se întoarcă în timp. Preferă să se bucure doar de prezent. “Îmi fac la 10 ani o poză, ce să faci cu ele? Eu am două – trei fotografii din copilărie, două – trei cu părinții și arrivederci, Roma! Asta este o prostie, mai bine citesc o carte, decât să mă uit în albume de familie. Nu sunt o persoană care să mă uit în trecut”, a subliniat ea.

Rodica Popescu Bitănescu și soțul ei se fac întotdeauna remarcați în călătorii. În timp ce restul turiștilor se străduiesc să prindă cele mai bune cadre cu peisajele sau obiectivele vizitate în vacanțe, cei doi se bucură de ele și atât. “Sunt singura din autocar sau din avion care nu fac poze. Eu și cu bărbatul meu. Ne potrivim foarte bine”, a adăugat ea.

FOTO: Gabriel Pătruț

Close
Închide
  Close