MENIU CAUTĂ
30 Mai. 2017 23:30

VIDEO EXCLUSIV/ Andreea Tonciu se pregătește să-i rupă turta fiicei sale. „Îmi doresc să aleagă banii, bineînțeles”

Distribuie

Parcă ieri îi făcea botezul fiicei sale, iar acum Andreea Tonciu se pregătește să-i rupă turta Rebeccăi. Bruneta este în toi cu pregătirile pentru marea petrecere ce va avea loc la finele acestei săptămâni. Andreea nu s-a decis încă dacă o va sărbători pe fiica chiar de ziua copilului.

Fiica Andreei Tonciu va împlini vârsta de un an, prilej pentru care părinții s-au gândit din timp la o petrecere de pomină în cinstea ei. Și, așa cum prevede tradiția, Rebeccăi i se va rupe turta și va trebui să aleagă mai multe obiecte, care se presupune că-i vor prevesti viitorul.

Dacă la această ceremonie cei mai mulți dintre părinți le împing copiilor obiectele de scris sau câte un lucru care face trimitere la carieră, Andreea Tonciu vrea ca micuța ei să aibă alte preferințe. Să aibă înclinație către bani.

„De 1 iunie avem o petrecere foarte mare, îi serbăm ziua de naștere și turta. Îi rupem turta. Eu îmi doresc să aleagă și pixul, să fie o fată foarte deșteaptă, să aleagă fardurile, ca să fie foarte frumoasă și aranjată tot timpul, caietul și, bineînțeles, banii”, ne-a declarat amuzată Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu se pregătește să rupă turta fiicei sale

Dacă în ceea ce privește petrecerea, Andreea așteaptă un răspuns din partea nașilor, Anamaria și Laurențiu Reghecampf,  în alte privințe, Tonciu poate răsufla ușurată. Bruneta a găsit ținută atât pentru ea cât și fetița ei, rochii identice, așa cum obișnuiesc să poarte mai toate mamele cu fetițele lor. Distracția nu se va termina în weekend, căci Tonciu și soțul ei vor să o sărbătorească pe cea mică și pe 8 iunie, atunci când este ziua ei de naștere.

VIDEO: Cosmin Nistor

Citește mai multe despre 1 iunie, Ziua Copilului, Aniversare, mot și petrecere pe Libertatea.

Comentarii