MENIU CAUTĂ

VIDEO EXCLUSIV/ Dana Bartzer din nou pe scenă, după aproape 20 de ani! Și-a făcut apariția unde nimeni nu se aștepta!

Distribuie

Stea a muzicii ușoare românești din generația de aur a genului, vedetă a anilor ’80, Dana Bartzer a urcat din nou pe scenă, după aproape 20 de ani.

Din păcate nu a ales să cânte (artista a înghețat de mult activitatea concertistică și a ales să rămână activă doar prin intermediul muzicii publicitare, în ultimii ani a dat savoare multor reclame), ci a apărut unde nu se aștepta mai nimeni.

Dana Bartzer a avut rolul de prezentatoare și a urcat pe una din scenele muzicii clasice unde au debutat mulți artiști consacrați, cea a Colegiului Național ”George Enescu”.

Alături de soțul său, muzicianul și profesorul Dan Creimerman, Dana Bartzer, a fost gazda unor întâlniri muzicale cu profesorii și elevii premianți ai celui mai cunoscut liceu de muzică din Capitală, concerte de muzică clasică intitulate ”Live la Enescu” și organizate de omul alături de care, va sărbători peste câteva luni 30 de ani de la căsătorie.

A fost o dublă premieră căci, pe lângă plăcuta revedere cu Dana Bartzer, după o absență de 23 de ani din lumea violonistică,  a urcat pe scenă și Dan Creimerman, ce a prezentat o nouă formulă concertistică, alături de Alina Ghiugan și Smaranda Ilea.

Cândva unul dintre cele mai sonore cupluri muzicale la radio și televiziune, Dan Creimerman și Dana Bartzer au preferat să  nu-și țină viața ”la vedere” și să nu dea curs evenimentelor publice de orice fel. În schimb, vocile lor sunt încă prezente la radio și televiziune, dar și în spații publice, mult mai mult decât se aud cele ale mulțtor artiști din garda veche, și asta datorită zonei publicitare publicitare. Solista (care și-a început activitatea muzicală în urmă cu 35 de ani) și soțul său au propria casă de producție publicitară.

Dana Bartzer din nou pe scenă, după aproape 20 de ani! Solista este neschimbată

Cuplul care făcea furori de la jumătatea anilor 80  dar și în anii de după, fiind nelipsit de la niciun spectacol ori program de mare audiență în acea vreme, Dana Bartzer și Dan Creimerman și-au construit un renume imbatabil în zona muzicii de publicitate și spoturilor audio-video.

Ultimul proiect al muzicianului se numește Art Channel, și este o televiziune online dedicate iubitorii muzicii de calitate.

Cei doi au doi băieți, amândoi având câte un rol important în firma familiei- pe Boris, specialist în imagine- și Robert care, zilele trecute, a susținut un concert de pian la Wincester , Marea Britanie, și a dirijat, la doar 16 ani, Orchestra Ingenium Academy.

CITESTE SI:  INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!

Citește mai multe despre dan creimerman și dana bartzer pe Libertatea.

Comentarii