Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Inelul cu o semnificație aparte pentru Monica Bârlădeanu. “A devenit o piesă foarte importantă pentru mine”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Inelul cu o semnificație aparte pentru Monica Bârlădeanu. “A devenit o piesă foarte importantă pentru mine”

VIDEO/ Inelul cu o semnificație aparte pentru Monica Bârlădeanu. “A devenit o piesă foarte importantă pentru mine”

Inelul cu o semnificație aparte pentru Monica Bârlădeanu provine din Afganistan. Actrița și prezentatoarea emisiunii “Ferma vedetelor” de la PRO TV a făcut schimb cu un designer, fascinată fiind de respectiva bijuterie.

De Ana Maria Păsat,

Deseori, Monica Bârlădeanu obișnuiește să intre în atelierul său de creație. A învățat să facă bijuterii din tutoriale, după cum ea însăși ne-a mărturisit. Din mâna actriței ies adevărate minunății pe care, de altfel, le poartă cu mândrie.

Monica Bârlădeanu petrece Paștele în America

Recent, colecția sa a fost îmbogățită cu încă un astfel de obiect, însă nu unul creație proprie. Inelul cu o semnificație aparte pentru Monica provine din Afganistan și l-a obținut la schimb cu o altă bijuterie.

“E un inel pe care l-am obținut la schimb cu o designeriță din Afganistan, la un festival de film. Atunci, i-am dat inelul pe care-l aveam eu. Iar acesta a devenit o piesă foarte importantă pentru mine”, a declarat ea pentru Libertatea.

Actrița a mai spus că nu de puține ori intră în atelier în momente în care are de luat o decizie importantă.

“Am ore haotice la care intru în atelier, când trebuie să mă gândesc la ceva sau să iau o hotărâre importantă. Atunci, intru să polișez ceva. Să accesez, astfel, o parte a creierului meu care are soluții mai bune decât primele care-mi vin la mână”, a mai spus ea.

O emoționează lucrurile simple

Monica Bârlădeanu nu a ascuns faptul că este o persoană sensibilă. Are și momente de slăbiciune, uneori chiar plânge. Dar cel mai mult o emoționează lucrurile simple.

“Plânsul nu e sinonim cu sensibilitatea, ci cu vulnerabilitatea. Sunt un om sensibil, dar nu bocesc cu una, cu două. Mă emoționează câteodată lucruri care nu sunt explicite, unele de o simplitate fabuloasă”, a mai spus vedeta.


EXCLUSIV/ Liviu Vârciu își voia fosta iubită femeie de casă, dar… Anda Călin s-a reapucat de modeling!

Close
Închide
  Close