MENIU CAUTĂ
08 Apr. 2018 12:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV. Mihaela Geoană întâmpină probleme în bucătărie. ”Nu sunt foarte gospodină”

Distribuie

Soția politicianului mărturisește că nu a făcut prăjituri, torturi sau sarmale. Mihaela Geoană întâmpină probleme în bucătărie, dar nu duce lipsă de nimic, de sărbători. La ea în casă, are cine să gătească!

Mihaela Geoană a demonstrat prina ctivitatea sa că se poate numi o femeie de succes.

Are o familie frumoasă și a realizat cam tot ce și-a propus. Totuși, soția politicianului are și ea  defectele sale. Mai precis, potrivit propriilor mărturisiri, Mihaela Geoană întâmpină probleme în bucătărie. Ea nu este 'as' în prepararea vreunor rețete speciale. Dar, cu toate acestea, nu duce lipsă de nimic, de sărbători. În familia sa, are cine să gătească. Și încă foarte bine.

'Nu sunt foarte gospodină, îmi place însă foarte mult să aranjez, să decorez masa, să pun lumânări, flori. Mă ocup de partea asta. În rest, fac lucruri simple. Nu am gătit la greu, nu am făcut prăjituri, torturi, sarmale. Știu să fac chestii foarte simple. Mama gătește, ne mai ajută o doamnă care gătește foarte bine. Deci nu ducem lipsa nici de miel, nici de mâncare bună', a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Fără dulciuri și fără pâine

Soția politicianului a mai spus că în familia sa se mănâncă sănătos. Se evită consumul de pâine și dulciurile.

'Încă de când eram în SUA, la ambasadă, am încercat să adaptăm rețete tradiționale la dieta de azi. Pe americani nu o să-i vezi mănâcând slănină, sarmale grase, de porc. Adaptam rețetele noastre pe dieta lor. Am rămas cam așa, avem grijă ce măncăm. Evit grăsimile, nu mâncăm zahăr sau dulciuri. Norocul nostru că nu ne plac. Nici pâine nu prea mâncăm..Mâncăm corect, sănătos', a adăugat aceasta.

CITEȘTE ȘI

VIDEO EXCLUSIV/Teo Trandafir nu gătește nici pentru masa de Paște. „Noi nu mâncăm mare lucru'

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii