Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Mirela Zeța crede în legea compensației. „Când alții muncesc, noi stăm la cafele”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Mirela Zeța crede în legea compensației. „Când alții muncesc, noi stăm la cafele”

VIDEO EXCLUSIV/ Mirela Zeța crede în legea compensației. „Când alții muncesc, noi stăm la cafele”

Mirela Zeța a devenit celebră în urmă cu 12 ani, pe vremea când făcea parte din distribuția show-ului „Mondenii”, alături de Mihai Bendeac și Andreea Grămoșteanu. Chiar dacă show-ul s-a încheiat deși avea succes, Mirela Zeța crede  în legea compesanției. La fel când vine vorba și de distracție.

De Denisa Macovei,

Mirela Zeța crede în legea compensației

Dovadă că, de „Ziua Internațională a Muncii”, Mirela Zeța nu și-a făcut niciun plan să iasă să se distreze alături de iubit și de prieteni, ci pe scenă așa cum și-a dorit toată viață. De altfel, actrița ne-a mărturisit că nici măcar în perioada ei de studenție nu obișnuia să meargă la munte sau la mare în această perioadă, ci muncea la fel de mult cum o face și azi. „Când eram în școală munceam și de 1 mai. Se muncea atunci de 1 mai. Și acum fac același lucru: muncesc. Din păcate 1 mai nu mai este liber, nu stăm acasă”, ne-a povestit Mirela, completând că de cele mai multe ori, recuperează toate aceste zile libere, atunci când toți ceilalți merg la muncă

. „Noi (n.r. actorii) recuperăm în alte zile. Când alții muncesc, noi stăm la cafele. „

Mirela Zeța crede în legea compensației

Mirela Zeța crede în legea compensației atunci când vine vorba de distracție

De altfel, de-a lungul timpului, pe Mirela Zeța nu am prea văzut-o în cluburile de noapte, singurele petreceri fiind cele filmate pentru show-ul „Mondenii. Actrița nu se declară împotriva acestor manifestații, însă nici adepta lor. Nu de puține ori a declarat că forma ei de relaxare este în mijlocul naturii, privind cerul și că pentru ea este o oarecare corvoadă să iasă la evenimente sau la sindrofii.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Alina Chivulescu petrecea 1 mai-ul în Vamă. „Părinții meu erau destul de relaxați”

 

 

Close
Închide
  Close